ringnes

Solo – Norges sprekeste 90-åring

Solo, en av Norges mest kjente og kjære merkevarer, fyller 90 år. I flere tiår har den gule brusen vært en selvskreven del av norske påsketradisjoner og skapt glede og god stemning... Les mer »
hus vinter

Stor skadeøkning i fjor: Slik stenger du hytta etter påske

I fjor økte antallet hytteskader med 23 prosent. – Hytteskadene kostet mer enn 1,3 milliarder kroner. Det sier fagsjef i Frende Forsikring, Lill Cecilie Bjørndal Klementsen. I 2023 ble det meldt inn... Les mer »
norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp: Svært rolig påske for de frivillige i beredskap

Norsk Folkehjelps frivillige har hatt ei svært rolig påske, med kun 13 leteaksjoner. – Det viser at folk er flinke til å planlegge påsketuren godt, sier rådgiver for førstehjelp og redningstjeneste i... Les mer »
snø

Snøens glitring i påskesola kan avsløre mer enn bare gode skiforhold

Du skulle kanskje tro at snø, av alle ting, er greit å beskrive. Den er kald, hvit og legger seg som et teppe over landskapet. Hva mer er det vel å si... Les mer »
appelsin

Gode grunner til å spise appelsiner i påsken

I Norge importerer vi appelsiner hele året, og ifølge OFGs Frukt- og grøntstatistikk 2023 importerte vi hele 32 382 tonn appelsiner. Per nordmann blir dette i gjennomsnitt rundt 30 appelsiner – drøyt... Les mer »
dnt

– Drømmepåsken er nær!

Snøen laver ned og DNT venter storinnrykk på fjellet i påsken. Samtidig er det ledig plass mange steder. – Nå er fjellet påskeklart! I dag legger værgudene grunnlaget for en fantastisk påske... Les mer »
team arbeidsplass

Regler for arbeidstid i påsken: Dette må du vite!

Påsken står for døren, og det er mange som lurer på reglene for arbeidstid. I påsken er det to arbeidsdager som ikke er helt som andre arbeidsdager: Onsdag før skjærtorsdag og påskeaften.... Les mer »
Gjensidige

Høysesong for steinsprutskader i Nordland – 350 skader i påskeuken

Er du bileier, er det en stor sjanse for at du har opplevd dette. Trolig vil flere hundre bilførere ende opp med en «rose» i frontruten de neste dagene. – Påsken er... Les mer »
veisalt bodø

Gode råd til påsketrafikken

Å kjøre bil i påskeferien har lange tradisjoner. KNA anbefaler bilistene å inkludere bilturen i påskeferien slik at ferien starter når du kjører hjemmefra, i stedet for å tenke at ferien skal... Les mer »
vinter dame jakke

Slik får du gode skiopplevelser i påskefjellet

Hvis du skal på topptur i påsken, anbefaler vi at du bruker Varsom-appen både når du planlegger tur og underveis på turen. Gode turforberedelser kan bidra til at turen både blir tryggere... Les mer »