Skistjerner i kamp på Ving-hotell

ving tv2

TV2s nye storsatsing, programmet «Landskampen», spilles inn på Vings prisbelønnede designhotell Casa Cook på Rhodos.

TV2 slapp denne uken nyheten om programmet «Landskampen», hvor de norske skiheltene Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff barker sammen med de svenske langrennsstjernene Charlotte Kalla og Calle Halfvarsson og skiskytter-essene Sebastian Samuelsson og Hanna Öberg.

– Vi i Ving er stolte av å være samarbeidspartnere på dette prosjektet, og vi gleder oss til å vise TV-seerne både den vakre øya og det lekre hotellet vårt. Det kunne jo heller ikke vært en bedre sammensetning av utøvere, så dette prosjektet synes vi det er veldig gøy å være en del av, sier Vings informasjonssjef, Siri Røhr-Staff.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Programserien, som avsluttet innspillingen onsdag, byr på lagkonkurranser og individuelle dueller. «Landskampen» gir også seerne anledning til å bli bedre kjent med idrettsheltene når også utenom konkurransene, blant annet når begge lag samles til middag med gode samtaler om aktuelle temaer fra utøvernes karrierer.

– Vi nølte ikke da vi fikk forespørselen fra TV2 og produsenten Screen Media. Å være en del av et slikt topplag, og samtidig få vist fram produktene våre, kunne vi ikke si nei til, avslutter Røhr-Staff.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.