hk

Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Bodø Bilutleie fyller 50 år. Daglig leder Gøran Imingen er andregenerasjons bilutleier og har et helt spesielt forhold til Hertz. Bak jubilanten i Bodø står en flott gjeng ledet av Daglig leder... Les mer »
hertz

Senja Caravan vant nasjonal Hertz kåring

I mai gikk en stor nasjonal Hertz kåring av stabelen. I sterk konkurranse med samtlige lisenstakere i Norge, sto Senja Caravan til slutt igjen som vinner av den prestisjefylte prisen «Årets lisenstaker».... Les mer »
hertz

Heldigital og døgnåpen bilutleie hos Hertz i Bodø

Nå tilbyr markedslederen et heldigitalt konsept på alle sine utleiesteder i Norge, også i Bodø. I tillegg gir nye nøkkelbokser og uteleieautomater mulighet for å hente ut bilen når som helst på... Les mer »
hertz

Hele bilutleiebransjen rammes hardt av koronaviruset

Reiselivet er en av de næringene som er rammet hardest av koronaviruset. Bilutleiebransjen har på kort tid mistet svært store deler av kundegrunnlaget. Både på flyplassene og i byene merker man at... Les mer »
hertz

Hertz rangert som et av verdens beste selskaper på etisk forretningsdrift

The Ethisphere Institute har kåret verdens mest etiske virksomheter for 2020. På den eksklusive listen over 132 bedrifter og organisasjoner er Hertz den eneste fra sin bransje. Kulturen fremheves som det mest... Les mer »
hertz

Hertz i Svolvær best på kundeservice

Hertz hadde sin årlige kick-off på Gardermoen i midten av januar, der flere priser ble delt ut. En av utmerkelsene som deles ut er «Best Customer Service». Den gikk til lisenstakeren som... Les mer »
veier

Fremtidens bilbruk blir annerledes

Norske biler står stille 95 prosent av tiden. De binder opp mye kapital, og akkurat den biltypen du eier dekker kanskje ikke alle behovene dine. Bildeling kan være løsningen – det arbeider... Les mer »
hertz

Hertz-ledere får pris for fremragende ledelse

Global Business Travel Association (GBTA) har gitt to av topplederne i Hertz utmerkelser for innovasjon og ledelse. Begge er kvinner som har kommet til topps i en tradisjonelt mannsdominert bransje. Hertz er... Les mer »
hertz

Hertz har de mest fornøyde kundene

J.D. Power 2019 North America Rental Car Satisfaction study viser at ingen har høyere kundetilfredshet enn Hertz. Markedslederen er også det selskapet som har økt kundetilfredsheten aller mest de siste seks årene. 2019 blir... Les mer »
hertz

Nå kan du leie motorsykkel av Hertz i syv land – Endelig også i USA

Norske motorsykkelentusiaster kan nå leie sykkel av Hertz i stadig flere land. For første gang er USA på listen. Ønsker du en guide på turen, tilbyr Hertz det også. – I Hertz tilbyr vi... Les mer »