Plantasjen sprer blomsterglede i «Den første julen i Skomakergata»

plantasjen

Plantasjen er stolt samarbeidspartner for årets store julefilm «Den første julen i Skomakergata».

Filmen tar seeren med tilbake til den magiske atmosfæren i den klassiske julekalenderen «Jul i Skomakergata». For alle som husker den nostalgiske serien, vil dette være en herlig gjenforening med gamle venner, og for de yngre blir det en spennende introduksjon til juletradisjoner fra fortiden.

– Vi er glade for å ha vært en del av årets store julefilm ‘Den første julen i Skomakergata’. Det var flott å kunne vise at planter og trær kan være med på å skape den rette stemningen i filmen. Og forhåpentligvis vil filmen skape den samme følelsen av glede og engasjement hos publikum som den har gjort for oss under hele prosessen, sier Vibeke Næss, markedssjef i Plantasjen. 

Premieren er 10. november, og denne gangen blir vi kjent med skomaker Andersen som denne gang portretteres av Kåre Conradi. I tillegg til skomakeren møter vi kjente ansikter som politimester Klinke, bakermester Snipp, Stine, Jørgen og blomsterhandler Rosengren, som selvfølgelig har med seg frodige og tradisjonsrike juleblomster og planter fra Plantasjen.

– Sammen med Plantasjen har vi skapt julemagi i ‘Den første julen i Skomakergata’. Filmen bugner av fargerike planter, noe som virkelig har satt prikken over i-en, og gitt filmen den varmen og julestemningen vi ønsket. Vi er svært takknemlige for dette samarbeidet, og gleder oss til å dele denne hjertevarme historien med publikum, sier filmens produsent Sigurd Mikal Karoliussen i Nordisk Film.

For de av oss som er barn av forrige århundre, vekkes gode minner til liv, mens nye generasjoner får sjansen til å oppleve den tidløse sjarmen til denne hjertevarme historien. Så ta turen innom kinoen fra 10. november og få med deg den unike julestemningen og magien i årets store julefilm “Den første julen i Skomakergata”!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.