plantasjen

Plantasjen sprer blomsterglede i «Den første julen i Skomakergata»

Plantasjen er stolt samarbeidspartner for årets store julefilm «Den første julen i Skomakergata». Filmen tar seeren med tilbake til den magiske atmosfæren i den klassiske julekalenderen «Jul i Skomakergata». For alle som... Les mer »
plantasjen

Dyrking i vann: Smart for deg som vil dyrke året rundt

Hydroponisk dyrking er utmerket for de som vil dyrke året rundt, eller som har mindre plass å dyrke på. Metoden er både effektiv, plassbesparende og passer til alle kunnskapsnivåer. Plantasjen viser nå... Les mer »
handeland

Verdens biedag og biologisk mangfold dagen

Lørdag 20. mai er det ”Verdens biedag” og førstkommenda mandag 27. mai er det ”Biologisk mangfold dagen”, to merkedager som det er viktig å gi litt oppmerksomhet. I den forbindelse har vi... Les mer »
plantasjen

Pynt kaken med spiselige blomster til 17. mai!

Mange av oss forbinder pavlova-kaken med 17. mai, men i år står en helt annen kake for tur. Med spiselige blomster fra Plantasjen som pynt har hobbybaker Rookiecakes laget en trendy kake... Les mer »
grønt fokus

Drivhusfelle nr. 1 for nye drivhuseiere

Å montere et lite drivhus i pent vårvær går som regel som en drøm, men dersom man ikke passer på kan monteringen fort bli et mareritt. Her får du et helt konkret... Les mer »
plantasjen

Slik pynter du med blomster denne påsken

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i... Les mer »
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

Derfor er det ikke julegleder i butikken

Du har kanskje lagt merke til at den norske rosa julegleden ikke er i butikkene i år. Og hvis du tror du har funnet en, så har du nok ikke det, for... Les mer »
plantasjen

Gjør det selv: Stiklinger er julegaven som fortsetter å gi

Å gi bort blomster i julegave er en kjærkommen tradisjon. Nå vil nordmenn også gi bort stiklinger. Interessen for planter eksploderte med all hjemmetiden i forbindelse med pandemien og har vedvart i... Les mer »
plantasjen

Dette er tabbene som gjør at julestjernen ikke trives

Julestjernen er nok en gang kåret til nordmenns store blomsterfavoritt i julen. Dette er ekspertens råd til hvordan du unngår tabbene som får julestjernen til å mistrives. Årets mest populære juleblomster er... Les mer »
roser stell

Nå tredobler Coop blomstersalget

Både morsdag og Valentinsdagen nærmer seg, og Coops butikker forventer å selge blomster for 30 millioner kroner i løpet av uken. Dette er tre ganger så mye som på en vanlig uke.... Les mer »