Coop Nord blir hovedpartner for Reistadløpet

reistadløpet

Reistadløpet går på 69° nord og er det nordligste og mest kuperte i Visma Ski Classics. Skiløperne velger om man vil gå 50 eller 34 kilometer, begge distansene gjennom et fantastisk arktisk fjellandskap fra Setermoen til Bardufoss.

Reistadløpet går av stabelen lørdag 6. april 2019, og allerede nå er det klart at Coop Nord SA går inn som hovedpartner til Reistadløpet.

– Coop Nord, som har vært med oss som partner begge de årene Reistadløpet har vært en del av Visma Ski Classics, har valgt å videreføre sitt partnerskap med oss. Dette betyr også at Extra vil profilere seg ytterligere langs 2019-traseen, og de har kjøpt «Sprintpunktet» ved Storlømyra Skistadion, noe som betyr at Bardu ILs skistadion vil «tapetseres» med den røde og gule logoen til Extra under Reistadløpet lørdag 6. april 2019, sier Ivar Holand som er leder i Reistadløpet.

Les også:  Skilegenden Anette Bøe kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

– Vi ønsker ikke bare å videreføre samarbeidet vi hadde med Reistadløpet i 2017 og 2018, men vi går nå inn med økte rammer og i form av en treårig avtale som gir større og bedre profilering av Extra. Vi ønsker å bidra til at Reistadløpet kan utvikle seg videre som det fantastiske arrangementet det er, og vi ser frem til et godt og utviklende samarbeid med verdens nordligste Visma Ski Classics-løp. Det er også viktig for Coop Nord at vi kan gi noe tilbake til kundene våre og dermed er vi spesielt godt fornøyd med at vi gjennom denne avtalen kan tilby Coop-medlemmer 20 % rabatt på påmeldingsavgiften til løpene de kommende 3 årene, sier Marit Hemmingsen, medlems- og markedssjef i Coop Nord SA.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.