Paradise Hotel: Se de første deltakerne allerede nå på Viafree!

viafree tv3

Sesong elleve av realityfenomenet Paradise Hotel spilles inn i disse dager. Artist og produsent Andreas «TIX» Haukeland, jenta med den karakteristiske latteren, Bettina Buchanan, influenseren Sofie Karlstad og svensken Robin Johansson er fire av de tolv første deltakerne som sjekker inn på det sagnomsuste hotellet i Mexico – og allerede nå kan du få en sniktitt.

Paradise Hotel har sesongpremiere på TV3, Viafree og Viaplay i mars. Startskuddet for innspilling av sesong elleve av Paradise Hotel gikk av i forrige uke, og selv om årets vri fremdeles er hemmelig kan vi allerede nå avsløre at fire relativt kjente fjes sjekker inn på hotellet.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

At disse fire deltakerne kommer til å spille en betydelig rolle er det ingen tvil om, men hvordan foregikk utvelgelsen av deltakerne, og hva skiller årets castingprosess fra alle de tidligere sesongene? Svaret får du i Veien til Pærra fra 4. februar på Viafree. Allerede nå er rykende ferske portretter av de første deltakerne tilgjengelige på Viafree.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.