Lindex åpner butikk i Danmark

lindex

Lindex åpner butikk i Danmark denne høsten. Butikken vil drives av en franchisetaker og åpner i det innbydende kjøpesenteret Fields i København.

Butikken har en sentral beliggenhet i kjøpesenteret med et salgsområde på ca. 700 kvadratmeter og vil tilby Lindex’ nyeste konsepter med alle forretningsområder: dameklær, barneklær, undertøy og kosmetikk. Kundene vil tilbys et moderne shoppingmiljø, og Lindex-butikken vil vektlegge motekonsernets skandinaviske arv i den siste interiørdesignen og med bærekraftige materialer.

Les også:  Brukthandelloven endres: Dette har vi kjempet for i 5 år

– Danmark er et spennende marked med mange motebevisste kvinner. Vi har siden 2009 tilbudt Lindex’ mote på nett i Danmark og har lenge vært interessert i å åpne fysiske butikker. Vi ser veldig frem til åpningen sammen med vår vellykkede franchisepartner, sier Johan Isacson, leder for Lindex Franchise.

Lanseringen er en videreføring av Lindex’ internasjonale utvidelse, og åpningen i Danmark gjennomføres sammen med den islandske franchisepartneren LDX 19, som i dag driver seks Lindex-butikker og netthandelen på Island. Fields-kjøpesenteret i København, eid av Steen&Strom/Klépierre, er et av de største kjøpesentrene i Skandinavia og Danmarks største med 79 300 kvadratmeter med detaljhandel under ett tak og 8,7 millioner besøkende per år.

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

– Vi er svært glade for å åpne en butikk i Danmark sammen med det sterke motekonsernet Lindex. Den inspirerende, prisgunstige og mer bærekraftige moten føles riktig for den danske kunden. Vi ser frem til å ønske alle velkommen til den nye Lindex-butikken i Fields, sier Loa D. Kristjansdottir og Albert Thor Magnusson, franchisetaker for Lindex.

I dag har Lindex 467 butikker i 17 markeder, inkludert 41 franchisebutikker, og netthandel over hele verden gjennom samarbeid med tredjeparter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.