nve skredfare

Påskeferie: Snøskredfaren i Nord kan bli betydelig

Det er fremdeles tidlig å si hvordan snøskredfaren vil være i påskeferien, men slik det ser ut nå kan det være at et av de skredproblemene vi må forholde oss til i... Les mer »
langrenn vinter ski

Driften av skiløypene i Bodømarka går på høygir

Sjåførene på tråkkemaskinene står på og driften av skiløypene i Bodømarka går på høygir for tiden, melder Bodø kommune. Det skapes magiske forhold ute i marka takket være folkene som kjører disse tråkkemaskinene.... Les mer »
hkstrategies

Specsavers: Se godt i skisporet med fargede glass

Vinterferien er i full gang for mange, og like rundt hjørnet for andre. Skitur i sola står for tur, og det er viktig å huske å beskytte øynene med riktige solbrilleglass. Visste... Les mer »
dnt

Sparker i gang turåret med Norges største utedag på Bestemorenga!

DNT inviterer igjen til Kom deg ut-dagen med enkle uteaktiviteter og introduksjon til friluftslivet. – Viktigere enn noen gang, tror generalsekretæren i Den Norske Turistforening (DNT9. Søndag 5. februar er det klart... Les mer »
nrk

Slik blir VM-vinteren på NRK

Det blir fest i vinterlige omgivelser når NRK skal sende både VM i skiskyting og VM på ski i februar og mars. NRK har satt sammen et stjernelag som jobber med vintersport... Les mer »
Norges idrettsforbund

Disse vant priser på Idrettsgallaen 2023

Erling Braut Haaland fikk med seg både Utøvernes pris og Årets navn under Idrettsgallaen. Årets ildsjel gikk til Eira Weseth fra Hof IL, mens hedersprisen gikk til Marit Breivik. Dette er alle... Les mer »
Norges idrettsforbund

Idrettsgalla 2023: Her er de nominerte

Hovedjuryen for Idrettsgalla 2023 har nå avsluttet sitt arbeid, og under presenteres alle nominasjonene. Idrettsgallaen avvikles på Hamar lørdag 7. januar 2023, og sendes direkte på NRK1. – Året 2022 ble både et... Les mer »
nve skredfare

Svært lett å løse ut snøskred i Nord-Norge

Flere steder i landet er det nå svært lett å løse ut snøskred. Rådet fra snøskredvarslingen er å unngå skredterreng de neste dagene. De siste dagene har flere snøskred blitt utløst av... Les mer »
reistadløpet

Slik blir Reistadløpet Skifestival 2023

Lørdag 1. og søndag 2. april 2023 gjennomføres to av vinterens største idrettsarrangement i Nord-Norge som del av verdenscupen i langløp, Ski Classics, med to dager direktesendt TV på riksdekkende kanaler i... Les mer »
altibox

Altibox og Viaplay Group enige om langsiktig avtale

Ny avtale gjør at kunder med tv- strømme- og underholdningstjenester fra Altibox blant annet sikres tilgang til vintersport, formel 1, golf og håndball og muligheten til å se alle kamper fra Premier... Les mer »