nfk

LESERINNLEGG: Gratulerer Narvik!

Det historiske vedtaket om et VM i alpint i 2029 til Narvik er lagt merke til; i hele Norge og i det internasjonale skimiljøet. Av: Elin Dahlseng Eide, gruppeleder for Nordland Arbeiderparti.... Les mer »
nfk

And the winner is Narvik!

Narvik trakk det lengste strået da de kjempet mot Andorra og Val Gardena om å få arrangere VM i alpint 2029. – Dette blir tidenes VM, slår fylkesråd Marianne Dobak Kvensjø fast.... Les mer »
skiforbundet

Historisk alpin-VM til Narvik

Klart for et spektakulært mesterskap i Narvik i 2029. Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) har tildelt Norges Skiforbund (NSF) og Narvik kommune alpin-VM 2029. – Dette er en stor dag for... Les mer »
alpint ski

Kan Narvik få alpin-VM 2029?

Tirsdag 4. juni avgjøres det om Narvik får arrangere VM i alpint i 2029. Offentliggjøringen skjer i Reykjavik på Island. Det er 21 styremedlemmer i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) som... Les mer »
kobberløpet

Skilegenden Anette Bøe kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

I år er det 40 år siden Anette Bøe vant sin første verdenscupseier på norsk jord. Det skjedde på kvinnedagen, 8. mars, i Holmenkollen 1984. 84 var også året da hun ble... Les mer »
Norges Skiforbund

Johannes Høsflot Klæbo tilbake på landslaget

Norges Skiforbund og Johannes Høsflot Klæbo (27) er blitt enige om en landslagsavtale for de to neste sesongene. Både skiforbundet og Johannes Høsflot Klæbo er fornøyde med at avtalen nå er i... Les mer »
kobberløpet

Klæbo kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

– Jeg gleder meg stort til mitt første Kobberløp, sier Johannes Høsflot Klæbo. Han kommer til Sulis for å delta i det tradisjonsrike rennet, lørdag 20. april. De tre store mannlige VM-vinnere... Les mer »
norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp: Svært rolig påske for de frivillige i beredskap

Norsk Folkehjelps frivillige har hatt ei svært rolig påske, med kun 13 leteaksjoner. – Det viser at folk er flinke til å planlegge påsketuren godt, sier rådgiver for førstehjelp og redningstjeneste i... Les mer »
snø

Snøens glitring i påskesola kan avsløre mer enn bare gode skiforhold

Du skulle kanskje tro at snø, av alle ting, er greit å beskrive. Den er kald, hvit og legger seg som et teppe over landskapet. Hva mer er det vel å si... Les mer »
Norges Skiforbund

Ski-NM: Vant gull i telemark sprint

Bækkelagets Gøril Strøm Eriksen og Trym Nygaard Løken sikret seg NM-gull i sprint i telemark under ski-NM i Lillehammer søndag. Begge kommer nesten rett fra dobbel World Cup-seiere i Frankrike denne uka... Les mer »