Sigrid Fagerbakk blir leder for Nordvik i Helgeland

nordvik helgeland

Sigrid Fagerbakk (50) fra Mosjøen blir ny regionleder for Nordvik sine forhandlere i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen.

Sigrid Fagerbakk går inn som ny regionleder for hele Helgeland. Marius Mastervik overtar rollen som driftsleder for Nordvik Mosjøen.

– Sigrid har levert gode resultater som driftsleder for Nordvik Mosjøen. Gjennom flere år har hun bidratt positivt for bedriftens kultur og resultater. Vi er takknemlig for at hun ønsker å satse videre med sin solide kompetanse og erfaring, forteller daglig leder i Nordvik, Christian Nordvik.

Les også:  Avvikler utskjelt arbeidsgiveravgift

Regionlederteamet i Nordvik består i dag av fem regionledere som har ansvaret for totalt 20 av bedriftens avdelinger og datterselskaper i Troms, Nordland og Trøndelag. Som regionleder får Sigrid ansvaret for koordinering og tilrettelegging av bedriftens satsing i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen.

Lang erfaring
Sigrid har lang fartstid i Nordvik og Toyota. Hun startet å jobbe for Bilcentrum i 2000, og ble med videre da Nordvik kjøpte Toyota forhandleren i 2001. De siste årene har hun jobbet som teamleder og driftsleder, før hun nå går inn i stillingen som ny regionleder.

Les også:  Yrkestrafikkforbundet: Kan bli streik

– Det er klart jeg gleder meg. Som driftsleder har jeg hatt et godt samarbeid med forhandlerne som jeg nå får ansvaret for og det skal bli veldig spennende å komme enda tettere på, forteller hun.

Marius Mastervik blir ny driftsleder
Sigrid tiltrer stillingen 1. april og Marius Mastervik (44) blir ny driftsleder i Mosjøen. Marius har flere års erfaring som kunderådgiver i Nordvik og vil bidra til å utvikle forhandleren videre.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

– For oss er det viktig å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen. Nordvik skal være en arbeidsplass hvor man får muligheten til å utvikle seg i trå med organisasjonen og bidra til å skape positive opplevelser for både kunder, kolleger og samarbeidspartnere, avslutter Sigrid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.