sj norge

SJ Norge med flere avganger på Nordlandsbanen

Fra 12. desember øker antallet togavganger på både Dovrebanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen, Rørosbanen og Meråkerbanen. – Pandemien har ikke gitt oss anledningen til å satse slik vi planla da vi tok over, men... Les mer »
ambulanse

To personer skadd i kollisjon i Mosjøen

To personer ble skadet da en bil kjørte i et tre på Halsøya i Mosjøen natt til tirsdag i 1-tiden, opplyser politiet i Nordland. Det var tre personer i bilen. De to skadde... Les mer »
politi

Full person i Mosjøen forsøkte å urinere på folk

Politiet bortviste natt til lørdag en person fra sentrum i Mosjøen i 22-tiden. Personen ble anholdt av politiet og kjørt hjem. Personen hadde forsøkt å urinere på folk og var godt beruset.... Les mer »
nordvik

Toyota på topp i Mosjøen og Brønnøysund

Ingen andre bilmerker har solgt flere personbiler i distrikt Mosjøen så langt i år enn Toyota. Også nasjonalt er Toyota størst. Ferske tall for bilsalget i årets første halvår fra Opplysningsrådet for... Les mer »
læring lærer klasse

Vefsn får Nordlands mest moderne skole

Over 1 milliard kroner skal investeres når Nordlands mest moderne skole skal bygges i Mosjøen. Fylkeskommunen er i full gang med planleggingen sammen med Vefsn kommune, og de lover en topp moderne og bærekraftig skole som er bygd for... Les mer »
politi

Russefest i Mosjøen avsluttet av politiet

Politiet fikk melding om feststøy ved Kippermoen i Mosjøen i 4-tiden natt til fredag. Politiet inspiserte forholdene på stedet. Det viste seg å være russen som hadde hatt en sammenkomst. Festen var... Les mer »
politiet

Trafikkulykke i Mosjøen: En person skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom personbil og brøytebil på Vefsenvegen i Mosjøen mandag i 8-tiden. En person ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Personen ble fraktet til lokalt sykehus... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke med tre biler i Mosjøen: Fire personer til legevakta

Politiet melder at det ved Helgeland Folkehøyskole i Mosjøen, gamle E6, har det vært ett trafikkuhell med tre biler involvert. Trafikkulykken skjedde i 11-tiden søndag. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Fire personer... Les mer »
brann

Boligbrann i Mosjøen

Politiet fikk melding om røykutvikling i enebolig Nermoen i Drevja ved Mosjøen natt til lørdag i 2-tiden. Nødetatene ankom, en person skal være tatt hånd om. Brannvesenet gikk inn i huset med... Les mer »
brann

Brann i garasje i Mosjøen

Politiet melder om en brann i en garasje ved Drevjaveien i Mosjøen i 14-tiden tirsdag. Nødetatene ankom stedet og kunne konstatere at garasjen var overtent. Garasjen ble kontrollert nedbrent. Det skal ikke... Les mer »