nsb

Historisk tog tilbake på Nordlandsbanen!

Norsk jernbanemuseums historiske tog – Stålvogntoget – kjører åpen tur på Nordlandsbanen 24.-27. januar. 23. januar legger Norsk jernbanemuseum ut på en tur med sitt historiske togmateriell. Reisen starter på Hamar, og... Les mer »
circle k amara

Nordlendinger har fylt denne koppen 18 millioner ganger

Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 17,7 millioner ganger i Nordland.  Hvert år siden 2003 har Koppen-kundene til Circle K Norge og forløperen... Les mer »
nfk

Foreslår å flytte restaurant og matfag til Mosjøen i 2023

– Fylkesrådet foreslår å flytte restaurant og matfag til avdeling Marka ved Mosjøen videregående skole. Dette blir et unikt studietilbud der vi knytter hele matkjeden sammen – fra jord og fjord til... Les mer »
amedia

Avvikler driften i Vefsn No

Etter å ha forsøkt å etablere en bærekraftig drift i fire år, legger Nu Publishing ned satsingen i Mosjøen. Styret i Nu Publishing har vedtatt å avvikle driften i Vefsn No 31.... Les mer »
politiet

Fire russere fengslet i Mosjøen

Politiet har pågrepet og varetektsfengslet tre russiske menn og en russisk kvinne etter en kontroll i Mosjøen i Nordland, opplyser Dagbladet. – Det kom fram at personer med tilknytning til denne bilen... Les mer »
nfk

Planen klar for ny videregående skole i Mosjøen

I dag ble det klart hva den nye videregående skolen i Mosjøen skal inneholde. Planene for det som skal bli en av Norges mest moderne videregående skoler har per i dag en... Les mer »
nfk

Industriutvikling gir ringvirkninger i Vefsn

– Ringvirkningsanalysen for Vefsn bekrefter at industrisenteret Mosjøen står foran en sterk vekstperiode, sier fylkesråd Linda Helen Haukland. Analysen tar utgangspunkt i tre konkrete og planlagte bedriftsetableringer i Mosjøen. Gjennom rapporten som... Les mer »
Matilde Garnes

Travle dager for CrossFit-stjernen Matilde Garnes fra Mosjøen

Trenginsformen og idretten CrossFit har fått et oppsving de siste årene, idretten domineres nå av kvinner og en av de beste for tiden er Matilde Øyen Garnes fra Mosjøen i Vefsn i... Les mer »
nfk

Markedsfører Nord-Norge med Xplore North under Oljemessa i Stavanger

– Oljemessa i Stavanger (ONS) har gått fra å være en arena for olje og gassindustrien til en bred energimesse, der også fornybarindustrien tar en stadig større plass. Derfor er det viktigere... Les mer »
nfk

Signerte samarbeidsavtale mellom Nordland og kommune i Polen

Nordland fylkeskommune og den polske kommunen Łomża har undertegnet en samarbeidsavtale. Tema for samarbeidet er miljø, sosial bærekraft og utdanning. EØS-prosjektet har en økonomisk ramme på 150 000 euro. Nordland fylkeskommune er... Les mer »