politi

Russefest i Mosjøen avsluttet av politiet

Politiet fikk melding om feststøy ved Kippermoen i Mosjøen i 4-tiden natt til fredag. Politiet inspiserte forholdene på stedet. Det viste seg å være russen som hadde hatt en sammenkomst. Festen var... Les mer »
politiet

Trafikkulykke i Mosjøen: En person skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom personbil og brøytebil på Vefsenvegen i Mosjøen mandag i 8-tiden. En person ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Personen ble fraktet til lokalt sykehus... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke med tre biler i Mosjøen: Fire personer til legevakta

Politiet melder at det ved Helgeland Folkehøyskole i Mosjøen, gamle E6, har det vært ett trafikkuhell med tre biler involvert. Trafikkulykken skjedde i 11-tiden søndag. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Fire personer... Les mer »
brann

Boligbrann i Mosjøen

Politiet fikk melding om røykutvikling i enebolig Nermoen i Drevja ved Mosjøen natt til lørdag i 2-tiden. Nødetatene ankom, en person skal være tatt hånd om. Brannvesenet gikk inn i huset med... Les mer »
brann

Brann i garasje i Mosjøen

Politiet melder om en brann i en garasje ved Drevjaveien i Mosjøen i 14-tiden tirsdag. Nødetatene ankom stedet og kunne konstatere at garasjen var overtent. Garasjen ble kontrollert nedbrent. Det skal ikke... Les mer »
circle k

Nordlandsstasjoner redder 6800 måltider fra å bli kastet

De siste 12 månedene har kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Nordland kjøpt om lag 6800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Mo i... Les mer »
Nordvik Toyota Mosjøen

Nye bilmodeller ga solid år for Nordvik Toyota Mosjøen

Ingen andre bilmerker har flere modeller enn Toyota blant de 20 mest solgte personbiler og varebiler i 2020. I det som ble et spesielt år, er Nordvik Toyota Mosjøen svært godt fornøyd med... Les mer »
vinter trafikk

Utforkjøring i Mosjøen

Politi og ambulanse rykket ut til E6 Majavatn i Mosjøen natt til julaften i 4-tiden etter melding om utforkjøring. Fører ble ivaretatt av en person som kom til stedet. Fører var uskadd... Les mer »
høyttaler

Privatfest i Mosjøen stoppet av politiet grunnet smittevern

Politiet melder om at en privatfest i Mosjøen med 12 deltakere ble oppløst av politiet natt til søndag i 4-tiden grunnet smittevernreglene. Brudd på pålegg vil medføre anmeldelse, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Trafikkulykke i Mosjøen – Politiet advarer om glatte veier i Nordland

Nord for Mosjøen har det vært ett trafikkuhell i 7-tiden fredag, melder politiet. Det var to kjøretøy involvert og det skal ha vært en person i hver bil, og begge er ute... Les mer »