politi

Trafikkulykke i Mosjøen – Politiet advarer om glatte veier i Nordland

Nord for Mosjøen har det vært ett trafikkuhell i 7-tiden fredag, melder politiet. Det var to kjøretøy involvert og det skal ha vært en person i hver bil, og begge er ute... Les mer »
energi strøm

Rekordstor giverglede til aksjon mot vindkraft ved Mosjøen

Givergleden blant det norske folk er fantastisk. Spleisen til reindriftssamene som er utsatt for Øyfjellet vindkraftverk ved Mosjøen, har nå passert 850 000 kroner. Folk vil ikke at Jillen Njaarke reinbeitedistrikt skal... Les mer »
byggearbeid

Nordland Tak sikret videre drift

Nordland Tak AS har lykkes å få på plass en akkord og emisjon som sikrer selskapets videre drift.  Nordland Tak AS har opplevd en utfordrende periode, og flere uønskede hendelser har ført... Les mer »
ambulansebil

Husbrannen i Mosjøen: To funnet døde

Bodøposten.no trykket tidligere nyheten om en husbrann i Mosjøen der en person var skadet og to personer var savnet. Nå er det klart at de to savnede er funnet omkommet. – To... Les mer »
tak brann

Husbrann i Mosjøen: To personer fryktes omkommet

To personer er ikke gjort rede for etter at det brant i et hus i Mosjøen sentrum i natt. En tredje person er fraktet til sykehus, opplyser NRK. – En person ble... Les mer »
lyd høyttalere radio

Festbråk i hele Nordland natt til lørdag

Coronareglene tvinger feststemte nordlendinger ute av serveringsstedene og på fester hjemme hos hverandre, og natt til lørdag var intet unntak. Politiet melder at det har kommet inn tilsammen ni feststøymeldinger fordelt over... Les mer »
lars eriko

MUSIKK: Mosjøværingen Lars Eriko ute med låta «Ugly»

Mosjø-mannen Lars Eriko slipper tredje singel fra debutplaten som følger senere i høst. På «Ugly» har han med seg Kvelertak-Trommis Håvard Takle Ohr i ei låt med sterke 90-tallsreferanser, lett gjenkjennelig med... Les mer »
Nordvik Toyota Mosjøen

Nordvik Toyota Mosjøen lanserer to nye hybridbiler

Det er ikke hverdagskost at Nordvik Toyota Mosjøen samtidig lanserer to nye bilmodeller. Nå har RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid premiere i Norge, og Toyota-forhandler Nordvik forventer stor interesse for nyhetene i... Les mer »
ambulanse

Kjørte inn i fjellvegg Mosjøen: En til sykehus

Politiet rapporterer om en trafikkulykke ved Luktvatnet i Mosjøen søndag kveld i 19-tiden. En bil skal ha kjørt i fjellveggen. En person skal ha blitt skadet. Helikopter og utrykningsenheter rykket ut til... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Mosjøen: To personer til sykehus

Politiet rapporterer at en bil har kjørt av veien på FV 78 ved Søfting i Mosjøen, natt til lørdag i 4-tiden. Det var 2 personer i bilen. Begge involverte ble kjørt til... Les mer »