Foto: Daniel DeNiazi

Leteaksjon etter savnet kvinne i Mosjøen

Nordland politidistrikt har en pågående leteaksjon i Mosjøen. Politiet leter etter en kvinne som skal ha havnet i elva Vefsna fra gamle Øybrua i natt. Leteaksjonen startet rundt klokken 01.00, og har... Les mer »
natt tog

Nordlandsbanen åpen igjen

Nordlandsbanen ble stengt etter at et tog kjørte inn i et jordras mellom Stjørdal og Levanger i Trøndelag tirsdag, ifølge NRK. Nordlandsbanen ble åpnet igjen onsdag morgen i 7-tiden etter å ha... Les mer »
nfk

180 millioner kroner til grønn næringsutvikling i Nordland

– Nærings- og samfunnsutviklingen i Nordland er i sterk omstilling. Derfor vil fylkesrådet bruke 180 millioner kroner frem mot 2025 for å støtte næringslivet inn i det grønne skiftet, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland. ... Les mer »
statskog

Disse prosjektene i Nordland får penger fra Statskogfondet

Nær to millioner kroner fra Statskogfondet i Nordland og Troms fordeles nå på 18 søkere. Støtte går til alt fra villmarksmesse, stisykkeltilbud og sherpasti til Arctic hideaway og utvikling av lokal mat... Les mer »
ratt subaru

Bil i Nord AS blir forhandler for Subaru

Det er store forventninger knyttet til Subaru sin aller første elbil, e-SUVen Solterra. Den kommer i 2022, og avtalen med Bil i Nord tilfører Subaru solid styrke i forhandlerleddet nord i landet. – Bil... Les mer »
politi

Flere personer i slagsmål i Mosjøen

Politiet rapporterer at flere personer var involvert i et slagsmål utenfor et utested i Mosjøen sentrum natt til søndag. Det er ikke klart hvor mange som deltok. En person ble kjørt til... Les mer »
rettigheter

Mann dømt til fengsel for overgrep mot barn i Mosjøen

En mann i 40-årene er dømt til seks år og seks måneder i fengsel etter overgrep mot barn, skriver Helgelendingen. Mannen ble kjent skyldig i to tilfeller av voldtekt, ett tilfelle av voldtekt... Les mer »
sj norge

SJ Norge med flere avganger på Nordlandsbanen

Fra 12. desember øker antallet togavganger på både Dovrebanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen, Rørosbanen og Meråkerbanen. – Pandemien har ikke gitt oss anledningen til å satse slik vi planla da vi tok over, men... Les mer »
ambulanse

To personer skadd i kollisjon i Mosjøen

To personer ble skadet da en bil kjørte i et tre på Halsøya i Mosjøen natt til tirsdag i 1-tiden, opplyser politiet i Nordland. Det var tre personer i bilen. De to skadde... Les mer »
politi

Full person i Mosjøen forsøkte å urinere på folk

Politiet bortviste natt til lørdag en person fra sentrum i Mosjøen i 22-tiden. Personen ble anholdt av politiet og kjørt hjem. Personen hadde forsøkt å urinere på folk og var godt beruset.... Les mer »