Pressenytt

Aktiv mot kreft-stafetten 2023: Nord-Norge la ned utrolige 1500 kilometer for kreftsaken

De siste 10 dagene har Aktiv mot kreft-stafetten dundret gjennom Nord-Norge, fra Alta i nord til Mosjøen i sør. Alle forhåndsuttalte mål ble grundig knust. Det var knyttet stor spenning til om... Les mer »
Pressenytt

Nå skal Bodø, Narvik, Svolvær, Mo i Rana, Korgen og Mosjøen tråkke til for kreftsaken

Mellom 23. og 29. august skal folk i Svolvær, Narvik, Bodø, Mo i Rana, Korgen og Mosjøen løpe og sykle for kreftsaken. Målet er å tilbakelegge nesten 90 mil.  – Alle er... Les mer »
nfk

Nå er det 20 gratis ferjer i Nordland!

Alle ferjereiser til og fra øyer og samfunn uten fastlandsforbindelse blir gratis i Nordland fra og med i dag. – Dette er en god dag for næringsliv og innbyggere i fylket vårt.... Les mer »
pressenytt

Ønsker tips om Nordlands mest universelle nyvinninger

Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Nordland fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg... Les mer »
skole

Venter på tilbud for nye Mosjøen videregående skole

Anbudet for bygging av nye Mosjøen videregående skole er lyst ut. – Vi er veldig spent på tilbudene som kommer. Dette er et viktig skritt for å ferdigstille en ny skole, sier... Les mer »
lufthavn

Styrker FOT-rutene i Nord-Norge

Regjeringen har akkurat kunngjort at de vil styrke de såkalte FOT-rutene i nord. Prisene reduseres og setekapasiteten økes betydelig. Fylkesrådsleder i Nordland, Elin Dahlseng Eide, mener dette er en merkedag for kommunikasjonen... Les mer »
tess

Forenes i nytt servicesenter i Mosjøen

TESS Mosjøen er tidligere drevet på to lokasjoner, men er nå samlokalisert i eget bygg. Totalt syv ansatte er nå samlokalisert i et nytt og moderne servicesenter i Ørbradden 22 i Mosjøen.... Les mer »
Circle K Norge

Nordlendinger har spist nesten 65 000 pizzaer langs veien

Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Nordland. Siden høsten 2020 har selskapet servert 64 513 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Evenes. – Folk flest... Les mer »
nordvik

Lexus Bodø utvider i Nordland

I 2020 åpnet Nordvik et nytt og moderne showrom for Lexus i Bodø. Nå utvider de tilbudet og tilbyr salg via Toyota forhandlerne sine fra Namsos til Harstad. Samarbeidet markeres med kundekveld... Les mer »
nsb

Historisk tog tilbake på Nordlandsbanen!

Norsk jernbanemuseums historiske tog – Stålvogntoget – kjører åpen tur på Nordlandsbanen 24.-27. januar. 23. januar legger Norsk jernbanemuseum ut på en tur med sitt historiske togmateriell. Reisen starter på Hamar, og... Les mer »