Forenes i nytt servicesenter i Mosjøen

tess

TESS Mosjøen er tidligere drevet på to lokasjoner, men er nå samlokalisert i eget bygg. Totalt syv ansatte er nå samlokalisert i et nytt og moderne servicesenter i Ørbradden 22 i Mosjøen.

Bygget er romslig og energieffektivt, med en total størrelse på hele 1200 kvadratmeter over ett plan. Den nye lokasjonen gir bedre oversikt og mer plass, noe som vil gjøre det lettere å betjene kundene på en effektiv og god måte.

Les også:  Nytt ferjeleie åpner på Tonnes

Det har vært et stort dugnadsarbeid for å realisere det nye servicesenteret, med bidrag fra 17 ansatte fra tilstøtende servicesentre, samt regionleder Øyvind Brox og operativ leder i Nord, Frode Siem. Resultatet er imponerende, og det nye bygget er nå klart til å betjene kunder med den samme høye kvaliteten som tidligere.

Begge lokasjonene har lange tradisjoner som leverandører av kvalitetsprodukter og tjenester til industrien, og den nye samlokaliseringen vil bidra til å styrke og videreutvikle dette. Med det nye servicesenteret på plass, vil TESS være enda bedre rustet til å møte kundenes behov og utfordringer på en effektiv og profesjonell måte.

Les også:  Nytt ferjeleie åpner på Tonnes

TESS Mosjøen åpnet dørene mandag 17. april, selv om noen små detaljer på bygget fortsatt gjenstår. Offisiell åpning vil bli annonsert i god tid via invitasjoner på e-post til kunder og på sosiale medier for alle interesserte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.