nordisk film

Herman Tømmeraas og Eili Harboe i den nye filmen «Marerittet»

Opptakene til den moderne skrekkfilmen «Marerittet» er nå i full gang på Vestlandet. Du kan forberede deg på en intenst spennende og grøssende kinoopplevelse med Eili Harboe (Thelma, Bølgen, Beforeigners, Askeladden) og Herman Tømmeraas... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Vil ha filmturisme i Nord-Norge

Fylkesrådet bevilger 250 000 kroner til et prosjekt i regi av Nordnorsk filmkommisjon, som skal avdekke potensialet for filmturisme i Nord-Norge. – Prosjektet skal realisere uforløste muligheter for utvikling og nyskapning i møtet mellom... Les mer »
nordisk film

John Carew spiller en av hovedrollene i «Olsenbanden – Siste skrik!»

Opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik» er i gang og spekulasjonene over hvem som skjuler seg bak silhuetten av den velkjente banden har vært mange. Nye Olsenbanden består av: Egon Olsen – Anders... Les mer »
ørken usa

Viaplay starter innspillingen av ny serie om Amerikas mest beryktede cowboy – «Billy the Kid»

I sommer starter innspillingen av Viaplays nye originalserie «Billy the Kid», om en av Amerikas kanskje mest beryktede kjeltringer. Serien er skrevet og produsert av Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, Vikings) og har... Les mer »
nordisk film

Innspillingen av «Olsenbanden – Siste skrik!» er i gang – Taima og tilrettelagt!

Nå starter snart opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik!». Regissør Hallvard Bræin (Børning-filmene) har fått med seg både velkjente skuespillere og nye stjerneskudd i de ikoniske rollene. Han er svært glad for... Les mer »
kino

Her er filmene som er nominert til årets Kortfilmfestivalen

Endelig er den her: lista over filmene som skal konkurrere om Gullstolen for kortfilm, kortdokumentar og musikkvideo på årets utgave av Kortfilmfestivalen. De siste ukene har våre forhåndsjuryer lagt ned en formidabel... Les mer »
iphone

Strømmetjenesten Strim lanserer nye Paramount+

Strømmetjenesten Strim har inngått en avtale med den nye strømmetjenesten Paramount+, som nå lanseres i en ny og betydelig styrket versjon. Strim-kundene får dermed tilgang til over 6000 serieepisoder og filmer fra... Les mer »
nordisk film

Nå kan du se «Den største forbrytelsen» digitalt

Det er langt mellom de store filmopplevelsene om dagen, det er derfor gledelig å kunne meddele at den storslåtte filmen «Den største forbrytelsen» nå blir tilgjengelig for hjemmemarkedet. Filmen hadde Norgespremiere 25.... Les mer »
universal

Astrid Smeplass spiller Askepott i ny norsk storsatsning!

Popikonet Astrid Smeplass debuterer som skuespiller når klassikeren «Tre nøtter til Askepott» skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon. Selskapet bak spillefilmene om Kaptein Sabeltann og Julekongen står bak... Les mer »
kino

Kinodag i Saltdal

7. November er «Den store kinodagen» med kinobilletter til halv pris, i år kommer den til Rognan Samfunnshus, opplyser Saltdal kommune. Det er tre filmer for publikum i alle aldre: 14.00 –... Les mer »