LESERINNLEGG: Demokratene kan bli en av valgvinnerne i 2019

vidar kleppe

Demokratene gjorde som så mange skriver stor suksess under Arendalsuka den 13-17. august. dette selv om vi ikke fikk delta i de viktige debatt-programmene til den tvangsfinansierte NRK – eller ARK som statskanalen heter på folkemunne.

De gode tilbakemeldingene fra folk flest på Arendalsuka minner meg faktisk veldig mye om den samme situasjonen som jeg opplevde som FrPer på 1980-tallet da Fremskrittspartiet fikk vind i seilene da de etablerte stortingspartiene den gangen glemte norske velgere – slik også dessverre Fremskrittspartiet nå gjør i regjering.

Les også:  LESERINNLEGG: Aldri før har så mange spist så mye kake for så lite

Jeg har gjennom nyinnmeldinger, samtaler, mailer, telefoner og møter med «grasrota» fått bekreftet at det norske folk ønsker og trenger et politisk parti som Demokratene – som setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør politisk.

Et alternativ til de etablerte stortingspartiene i viktige saker som eksempelvis: rettferdig fordeling, innvandring, pensjoner, korrupsjon, bompenger, EØS og Schengen, barnevern, kreftmedisin, arbeidsinnvandring, dyrevern, tannhelse, trygghet og norske tradisjoner.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

Alt dette gjør meg overbevist om at Demokratene kan bli valgets store overraskelse når stemme telles opp på valgnatten mandag den 9. september. Ja, og her har vi da alle Demokrater en viktig jobb å gjøre for hver dag for å få frem vår politikk og gode politiske løsninger til det norske folk – som vil gi mer rettferdighet og et tryggere Norge.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Vidar Kleppe

Politisk nestleder for Demokratene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.