Viaplay lanserer den britiske originalserien «Close to Me»

viaplay

Neste år slipper Viaplay den engelskspråklige originalserien «Close to Me». Det psykologiske dramaet er basert på Amanda Reynolds bestselgende roman med samme navn.

I hovedrollene er den danske stjernen Connie Nielsen (Wonder Woman) og Christopher Eccleston (Doctor Who). Serien som er i seks deler har premiere eksklusivt på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay i Norden og i Baltikum i 2021.

Jo Harding (Connie Nielsen) har tilsynelatende alt – et vakkert hus på landet, talentfulle barn og en hengiven ektemann (Christopher Eccleston). Men etter et fall forsvinner plutselig et helt år fra Jos hukommelse. Etter hvert som hun strever med å få minnene på plass finner Jo ut at livet ikke var like bra som hun trodde, og at noen vil gjøre alt de kan for å holde en grusom hemmelighet skjult for henne.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

– Denne fascinerende dramaserien avdekker svik og bedrag som kan skjule seg under overflaten i et tilsynelatende perfekt familieliv. Connie Nielsen er et utrolig karismatisk talent, og «Close to Me» stiller spørsmål som de fleste kan relatere til – hva vet vi egentlig om oss selv og de som står oss nære? Plottet som stadig forandrer seg, dialogen rett i kamera og det fantastiske indie-inspirerte soundtracket kommer til å lokke til seg seere, samtidig som serien utforsker et emne som sjelden får plass på TV-skjermen – nemlig den kvinnelige midtlivskrisen. Jeg gleder meg veldig til å slippe «Close to Me» på Viaplay, sier Filippa Wallestam, EVT and Chief Content Officer i NENT Group.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Connie Nielsen har vært med i blockbuster-filmer som Gladiatoren, Mission to Mars, The Hunted og Nymphomaniac. Hun har også spilt DC Comics-superhelten Hippolyta i filmene Wonder Woman, Justice League og den kommende Wonder Woman 1984. Christopher Eccleston har vunnet en internasjonal Emmy-pris for Accused, og har også spilt i BBC sine hit-dramaer Doctor Who og Our Friends in the North som del av en 25 år lang film- og TV-karriere.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Serien, som allerede er solgt til Channel 4 i Storbritannia er skrevet av Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og regisseres av Michael Samuels (The Missing, Any Human Heart). Gina Carter (24 Hour Party People, Kingdom) og Connie Nielsen er produsenter, sammen med Robert Taylor og Ed Clarke fra The Development Partnership (TDP) og Dave Clark fra NENT Studios UK. 

Serien er forventet å starte produksjonen i Storbritannia innen kort tid, og «Close to Me» ventes å ha premiere på Viaplay i Norden og Baltikum i 2021.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.