plantasjen

Plantasjen sprer blomsterglede i «Den første julen i Skomakergata»

Plantasjen er stolt samarbeidspartner for årets store julefilm «Den første julen i Skomakergata». Filmen tar seeren med tilbake til den magiske atmosfæren i den klassiske julekalenderen «Jul i Skomakergata». For alle som... Les mer »
plantasjen

Dyrking i vann: Smart for deg som vil dyrke året rundt

Hydroponisk dyrking er utmerket for de som vil dyrke året rundt, eller som har mindre plass å dyrke på. Metoden er både effektiv, plassbesparende og passer til alle kunnskapsnivåer. Plantasjen viser nå... Les mer »
plantasjen

Pynt kaken med spiselige blomster til 17. mai!

Mange av oss forbinder pavlova-kaken med 17. mai, men i år står en helt annen kake for tur. Med spiselige blomster fra Plantasjen som pynt har hobbybaker Rookiecakes laget en trendy kake... Les mer »
plantasjen

Slik pynter du med blomster denne påsken

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i... Les mer »
plantasjen

Gjør det selv: Stiklinger er julegaven som fortsetter å gi

Å gi bort blomster i julegave er en kjærkommen tradisjon. Nå vil nordmenn også gi bort stiklinger. Interessen for planter eksploderte med all hjemmetiden i forbindelse med pandemien og har vedvart i... Les mer »
plantasjen

Dette er tabbene som gjør at julestjernen ikke trives

Julestjernen er nok en gang kåret til nordmenns store blomsterfavoritt i julen. Dette er ekspertens råd til hvordan du unngår tabbene som får julestjernen til å mistrives. Årets mest populære juleblomster er... Les mer »
plantasajen

Dette er planten som sikrer deg et friskt og spennende inngangsparti i høst

Høst og lave temperaturer markerer en overgangsfase for uterommet og utendørsplantene. Etter flere år med færre sosiale sammenkomster i hjemmet er det på tide å sette høststemningen for inngangspartiet, og med fargesprakende... Les mer »
plantasjen

VIDEO: Innred hjemmet med planter direkte på mobilen

Ved hjelp av Plantasjens nye AR-løsning kan du nå innrede hjemmet med planter direkte på mobilen. AR-løsningen hjelper deg å plassere Plantasjens planter og blomster i hjemmet ditt, slik at du kan se... Les mer »