crazy ass

Amerikansk film-stjerne observert i Norge?

Reality-kjendisen og musikkartisten Crazy Ass gikk nylig en tur på Aker Brygge i Oslo. Idet han satt seg ned på en benk kom de i prat med et vennepar fra Florida. Crazy... Les mer »
coca cola

Utenomjordisk nyhet fra Coca-Cola til Bodø-butikker

Norge er et av fem europeiske land hvor Coca-Cola nå gjør et friskt grep på sin velkjente signatursmak, gjennom lanseringen av en limited edition – Intergalactic. I 1985 var Coca-Cola første brus... Les mer »
reistadløpet

Historisk bredt program for Reistadløpsuka 2022

– Vi har som mål å gjøre Reistadløpet til noe mer enn bare et skirenn, og nå er vi i gang, sier styreleder Jørn Erik Berntsen i Reistadløpet.  – Tidligere har vi... Les mer »
nordisk film egmont

Kinopremieren på «Kampen om Narvik» flyttes som følge av krigen i Ukraina

Konflikten i Ukraina gjør at kinopremieren av «Kampen om Narvik» my flyttes. Filmens produsent Aage Aaberge er klar over at utsettelsen vil skuffe mange, særlig i nord. – Det er selvfølgelig tungt... Les mer »
nordisk film

John Carew spiller en av hovedrollene i «Olsenbanden – Siste skrik!»

Opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik» er i gang og spekulasjonene over hvem som skjuler seg bak silhuetten av den velkjente banden har vært mange. Nye Olsenbanden består av: Egon Olsen – Anders... Les mer »
nordisk film

Innspillingen av «Olsenbanden – Siste skrik!» er i gang – Taima og tilrettelagt!

Nå starter snart opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik!». Regissør Hallvard Bræin (Børning-filmene) har fått med seg både velkjente skuespillere og nye stjerneskudd i de ikoniske rollene. Han er svært glad for... Les mer »
kino

Her er filmene som er nominert til årets Kortfilmfestivalen

Endelig er den her: lista over filmene som skal konkurrere om Gullstolen for kortfilm, kortdokumentar og musikkvideo på årets utgave av Kortfilmfestivalen. De siste ukene har våre forhåndsjuryer lagt ned en formidabel... Les mer »
nordisk film

Nå kan du se «Den største forbrytelsen» digitalt

Det er langt mellom de store filmopplevelsene om dagen, det er derfor gledelig å kunne meddele at den storslåtte filmen «Den største forbrytelsen» nå blir tilgjengelig for hjemmemarkedet. Filmen hadde Norgespremiere 25.... Les mer »
kino

Kinodag i Saltdal

7. November er «Den store kinodagen» med kinobilletter til halv pris, i år kommer den til Rognan Samfunnshus, opplyser Saltdal kommune. Det er tre filmer for publikum i alle aldre: 14.00 –... Les mer »
indianer

Nick Cave slipper filmen og albumet «Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace»

Etter den ekstraordinære responsen etter streamingeventet i juli, får publikum enda en sjanse til å oppleve «Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace» når den treffer kinoer over hele verden fra... Les mer »