Heldigital og døgnåpen bilutleie hos Hertz i Bodø

hertz

Nå tilbyr markedslederen et heldigitalt konsept på alle sine utleiesteder i Norge, også i Bodø. I tillegg gir nye nøkkelbokser og uteleieautomater mulighet for å hente ut bilen når som helst på døgnet. Tilgjengelighet og brukervennlig teknologi er Hertz sine viktigste satsingsområder.

– Dette betyr at hos Hertz kan du leie bil helt papirløst. Sjekk inn online og spar tid ved uthenting, eller meld deg inn i Gold Plus Rewards og slipp både kø og signering. Med elektronisk leiekontrakt, utleieautomater og nøkkelbokser, sørger Hertz å få deg på veien raskere enn noensinne, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

– Snart kan vi også inkludere BankID i prosessen. Sjekk inn online og signer leiekontrakten elektronisk med BankID. Alle opplysningene er samlet på ett sted i en egen portal, noe som betyr at du kan leie bil helt papirløst 24/7 fra våre utleieautomater og nøkkelbokser, eller som før via et av våre bemannede utleiekontorer om du ønsker det, fortsetter Simonsen.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

En tvers igjennom digital kundereise har vært et prioritert prosjekt for Hertz over lang tid. Løsningen vil også utvikles videre med nye funksjoner for blant annet valg av bil og tilleggsprodukter.

– Tilgjengelighet i vår bransje dreier seg om to ting. For det første må kunden ha mulighet til å bestille, hente ut bilen og ha oversikt over sine leier på alle typer plattformer, og uten på noe tidspunkt å måtte signere på et papir. For det andre må bilen kunne hentes og leveres der kunden trenger den og når kunden ønsker det, sier Simonsen.

For å øke tilgjengeligheten ytterligere vil Hertz i løpet av juni og i tiden fremover, plassere ut enda flere utleieautomater og nye brukervennlige nøkkelbokser, i første omgang på ca. 40 sentrale utleiesteder i hele Norge i tillegg til Oslo sentrum, som allerede har flere slike tilbud.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

– Det er kunder som ofte har behov for leiebil sent på kvelden eller tidlig på morgenen. Både fordi folk reiser til alle døgnets tider og fordi forsikringsselskapene tilbyr erstatningsbiler til sine kunder som har fått bilstans, uansett hva klokken er, sier Simonsen.

Det skal legges til at Gold Plus Rewards-medlemmer også får en enda raskere prosess enn tidligere.

– Er du medlem så er du ferdig innsjekket ved bestilling og leiekontrakten er ferdig signert i det du mottar nøklene. Det betyr i prinsippet at fra bestilling og til du sitter i leiebilen, så er det ingen andre ledd involvert utenom å ønske deg god tur, sier Simonsen.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

God tilgjengelighet, miljøriktige kjøretøy og brukervennlige tekniske løsninger er viktige satsingsområder for Hertz Norge. I tillegg er de en aktiv deltaker i ulke prosjekter knyttet til mobilitets- og delingsløsninger som for eksempel «Reisenavet» med blant andre Forskningsrådet, Entur, SINTEF, Ruter, Kolumbus, samt «Mobilitetsfloken» med Æra, NAF, TØI og Q-Free, m.fl.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leie- og mobilitetskonsepter slik at folk som bor sentralt i de større byene ikke skal ha behov for å eie egen bil. Her samarbeider vi nå med de beste miljøene i Norge. Vi skal være Norges ledende mobilitetsaktør, sier Trygve Simonsen i Hertz Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.