TV 2 inviterer til sommerkvelder hos Kloppen

tv2

– «En kveld hos Kloppen» er tilbake denne sommeren med en rykende fersk sesong, sier Kathrine Haldorsen programredaktør i TV 2.

Lørdag 4. juli er det premiere på en ny sesong med «En kveld hos Kloppen» og syv lørdager gjennom sommeren inviterer Solveig Kloppen kjente gjester og seerne hjem til seg.

– Vi elsker Solveig Kloppen og hjemmet hennes på Tåsen, og denne sesongen elsker vi hagen hennes spesielt. Den skal fylles med morsomme og spennende gjester og artister, god stemning, utekjøkken og blomstervegg, sier Kathrine Haldorsen.

Les også:  – Planlegg høstferien nå

I år flytter vi ut i Solveigs hage. De gode samtalene står fortsatt i sentrum og Kloppen lover varme kvelder.

– Det er med småfugl i epletrærne og sommerfugler i magen jeg igjen inviterer fine folk til sommerfest i hagen min. Jeg gleder meg helt enormt, og tror jeg kan love varme og solfylte kvelder – uansett vær, sier Solveig Kloppen.

– Sammen med «Allsang på Grensen» og vårt nye «Quizmester-program», samt mange eksklusive premierer på TV 2 Sumo, skal dette bli en fantastisk sommer på TV 2-kanalene, sier Kathrine Haldorsen.

Les også:  Ny undersøkelse: Lite elektronisk likestilling i parforhold

«En kveld hos Kloppen» har premiere lørdag 4. juli kl. 21.40.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.