vinter trafikk

Antall viltpåkjørsler øker: NAF advarer bilistene

Nesten 9000 hjortevilt har blitt påkjørt i perioden 2021 til 2022. – Bekymringen for å møte vilt på veien er stor ute i distriktene, sier rådgiver i NAF Jan Harry Svendsen. Nå... Les mer »
naf

Vedlikeholdet av norske veier får stryk

Én av to nordmenn har ikke tillit til at veiene er godt vedlikeholdt, viser ny undersøkelse. – Folk kjører med hjertet i halsen på veier som smuldrer opp. Politikerne må ta folks... Les mer »
naf

Nå vedtar EU enklere lading av elbil – Vil også gjelde Norge

Snart blir det slutt på at du må ha 10-15 apper for hurtiglade elbilen din. I oktober vedtar EU at du skal kunne bruke din ene favorittapp til alle hurtigladestasjoner i hele... Les mer »
naf

Ikke vent med nødvendig vedlikehold av bilen din

Alt har blitt dyrere. Matprisene øker, strømprisen slår stadig nye rekorder, drivstoff er dyrere og renta går opp. NAF advarer likevel mot å droppe nødvendig vedlikehold av bilen for å spare penger.... Les mer »
sykkehjelm

Sykkelhjelmer for barn: – Store forskjeller på sikkerheten

Ny test av sykkelhjelmer for barn viser at flere av hjelmene ikke gir god nok beskyttelse mot hodeskader. – Sikkerhet veier tyngst i denne testen, og det er store forskjeller mellom testens... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Bodø-komiker vitser om bompenger

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen har stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger en Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Få mer ut av feriebudsjettet: Slik sparer... Les mer »
hd motorsykkel

NAF-tips for en sikrere MC-sommer

Langturer er selve høydepunktet for mange motorsyklister. Her er NAFs råd for at du skal komme vel frem på motorsykkel i sommer. – For mange betyr sommerturen at du skal kjøre på veier der du ikke... Les mer »
bil ratt speedometer

Distrikts-Norge: Veistandarden står til stryk

Over halvparten av bilistene i Distrikts-Norge mener at veiene de bruker til daglig er dårlig vedlikeholdt. – Folk ser daglig bevis på at vedlikehold har vært prioritert ned av politikerne. De vil... Les mer »
naf

NAF advarer mot vei-kutt

NAF aksepterer ikke store kutt i veisektoren, slik regjeringen nå varsler. Det er store behov for fornying av veiene og lange etterslep på vedlikehold og rassikring. – Forfallet på veiene er enormt.... Les mer »
naf

Slutt på stikkontakten for elbillading

Fra nå må du ha ladestasjon når du skal lade bilen hjemme. – Dette gjør elbilladingen sikrere og det er viktig og bra, sier Jan Tore Gjøby, ladeekspert i NAF. Det er... Les mer »