hd motorsykkel

Nå starter MC-sesongen: – Del veien, oppfordrer NAF

Med sommersesongen kommer også motorsyklene ut på veiene. – Vi oppfordrer bilistene til å slippe motorsykler frem, sier Jan Harry Svendsen, leder for NAF MC. En undersøkelse utført av Norstat for NAF... Les mer »
vinter biler

Landsmøte i NAF: Krever ny samferdselspolitikk

Landsmøtet i NAF, 5. – 6. mai, i Stavanger, har vedtatt følgende resolusjon for en ny og bedre samferdselspolitikk: Om under ett år legger regjeringen fram Nasjonal Transportplan. NAF forventer at regjeringen... Les mer »
naf

NAF krever at Vedum følger opp drivstoff-løftene

Allerede i 2021 lovet regjeringen å kutte i drivstoffavgiftene for folk flest. Nå krever NAF at regjeringen følger opp sine egne løfter. – Tålmodigheten er over. Det sier pressesjef Ingunn Handagard i... Les mer »
naf

Sjekk bremseskivene på elbilen etter vinteren!

Bremseskivene ruster fort på elbiler. – Når sommerdekkene skal på bilen, ta en sjekk av bremseskivene og se om de har rustet i løpet av vinteren, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i... Les mer »
bil ratt speedometer

EU vil vinter-teste alle elbiler fra 2025

En ny test av elbilers rekkevidde i kulda er på trappene i EU, og kan bli vedtatt senere i år. – Det vil være et viktig gjennomslag for forbrukerne, og betyr at... Les mer »
pressenytt

Stor påskeaksjon ved sju Nordland-stasjoner

Denne uken står NAF og Circle K klare i Bodø, Narvik, Mo i Rana, Leknes og Korgen for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan... Les mer »
naf

Påskeferie: NAF advarer mot løse gjenstander i bilen

Et lite nettbrett eller andre små gjenstander kan bli livsfarlige prosjektiler om de ligger løst. NAF anbefaler påskebilistene å sikre lasten – og om å være spesielt oppmerksom på de små harde... Les mer »
bil ratt speedometer

86 000 flere biler på veiene i 2022 – NAF vil ha dobling av vrakpanten

Den norske bilparken vokste med rekordfart i fjor, og er nå i ferd med å passere 3 millioner biler. – Økt vrakpant kan få flere av de eldste og mest trafikkfarlige bilene... Les mer »
naf

El Prix: Ny rekkevidderekord i vinter-elbiltesten

Det ble satt rekord i hvor langt en elbil kjører om vinteren i NAF og Motors store rekkeviddetest onsdag. Tesla Model S kjørte 530 kilometer i kaldt vintervær. – Det er gøy... Les mer »
naf

Elbilistene er skeptiske til elbil i Distrikts-Norge

En fersk undersøkelse viser at under halvparten av elbilister mener elbil passer for folk som bor i distriktene. – Dette er overraskende tall og viser at vi fortsatt har en vei å... Les mer »