bil ratt speedometer

Distrikts-Norge: Veistandarden står til stryk

Over halvparten av bilistene i Distrikts-Norge mener at veiene de bruker til daglig er dårlig vedlikeholdt. – Folk ser daglig bevis på at vedlikehold har vært prioritert ned av politikerne. De vil... Les mer »
naf

NAF advarer mot vei-kutt

NAF aksepterer ikke store kutt i veisektoren, slik regjeringen nå varsler. Det er store behov for fornying av veiene og lange etterslep på vedlikehold og rassikring. – Forfallet på veiene er enormt.... Les mer »
naf

Slutt på stikkontakten for elbillading

Fra nå må du ha ladestasjon når du skal lade bilen hjemme. – Dette gjør elbilladingen sikrere og det er viktig og bra, sier Jan Tore Gjøby, ladeekspert i NAF. Det er... Les mer »
ratt subaru

VIDEO: Piggfrie dekk på sommerføre gir 7 meter ekstra bremselengde!

NAF har testet forskjellen mellom sommer- og vinterdekk på sommerføre. – Det er skremmende hvor mye lengre tid man bruker på å stoppe med piggfrie vinterdekk enn med sommerdekk, sier Jan Harry... Les mer »
naf

Dette betyr de gule skiltene

Sommer er høysesong for veivedlikehold, samtidig som vi er flere på veiene. – Ser du skilt med gul bakgrunn, betyr det at det er veiarbeid på strekningen. Da settes ofte fartsgrensene ned,... Les mer »
sykkel

Ett av tre barn kjøres til skolen

Foreldre oppfordres til å la barna bruke beina på skoleveien. Likevel blir så mange som ett av tre barn kjørt til skolen. Nå går Trygg Trafikk, NAF og Syklistforeningen sammen for å... Les mer »
elbil lader

Over natten kom det 500 nye lynladestasjoner

Nå kan alle elbilister lade bilen på mesteparten av ladenettverket til Tesla. – Dette vil gjøre ladekøene kortere i sommer. Det må imidlertid ikke bli en sovepute for videre utbygging av ladeplasser,... Les mer »
naf

Nordland i toppen på veivedlikehold i 2021

Troms og Finnmark og Nordland fylker brukte mest per innbygger, men det var Viken fylkeskommune som totalt brukte mest på drift og vedlikehold av veiene i fjor. – Dårlige veier fører til... Les mer »
naf

Sjekk om du kan lade elbilen på leiehytta i påsken

Påsken er hyttetid for mange. De som leier seg hytte til påskeferien, må sjekke hvordan lademulighetene til elbilen er der. – Det er ikke sikkert det bare er å plugge bilen til... Les mer »
pressenytt

Storstilt påskeaksjon i Bodø

Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Nordland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene. – Rekordmange nordmenn tar påskeferien... Les mer »