ratt subaru

NAF om hurtiglading for elbiler: – Bygg ut hovedstrekningene først

Den nye regjeringen har lovet minst én hurtiglader i hver kommune. NAF mener at det haster mer med E18 og E6 enn distriktene. Ett av regjeringens løfter om hurtiglading dreier seg om... Les mer »
vinter vei

NAF reagerer på statsbudsjettet: – Dyrere å bruke og kjøpe bil

Økte avgifter på elbil, dyrere bensin og dyrere ladbare hybrider i statsbudsjettet. – Disse avgiftsøkningene må Ap og Sp reversere, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Ingen bilister slipper unna i regjeringens... Les mer »
elg

Flest viltpåkjørsler om høsten: – En stor bekymring for folk i Distrikts-Norge

62 prosent i de mest spredtbygde strøkene oppgir at de er bekymret for viltpåkjørsler, viser en landsomfattende undersøkelse Kantar har utført for NAF. – Bedre vedlikehold og rydding av sideterreng er viktige... Les mer »
lade elbil

Ny rekord: Mer enn ni av ti kjøper elbil

91 prosent av privatkundene som kjøpte ny bil i september valgte elbil. – Dette er rekordtall, og forteller at en ny regjering må ta tak i hurtiglading langs veiene på en helt... Les mer »
veier

Husk vinterdekk i høstferiefjellet

Snøen har gjort sitt inntog i fjellet. – Skal du på høstferie på fjellet er det lurt å legge om til vinterdekk. Holder du deg i lavlandet, la sommerdekkene være på, sier... Les mer »
nybil bruktbil

Ønsker sentralt skaderegister for bil

Behov for pålitelig informasjon om bilenes skadehistorikk i forbindelse med kjøp og salg har lenge vært etterspurt av aktører som Forbrukerrådet, NAF, Norges Bilbransjeforbund og Bilimportørenes Landsforening. – Det er viktig å... Les mer »
bil ratt speedometer

NAF-undersøkelse: – Over halvparten vasker frontruta for sjelden

Lav høstsol sammen med en skitten frontrute gir deg som sjåfør trøbbel med sikten. – 56 prosent svarer at de vasker frontruten innvendig en til to ganger i året. Det er for... Les mer »
naf

NAF vil ha bompenge-garanti fra ny regjering

2021 blir et nytt rekordår for bompenger. – En ny regjering må sikre at bompengebelastningen ikke fortsetter å øke. Høye bompenger rammer hardest de med minst fra før, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef... Les mer »
vinter trafikk

NAF-tips til høstbilister: – Sjekk lysene på bilen før høstmørket kommer

De lange lyse sommerkveldene er over og brått kommer høstmørket over oss. – Sjekk om alle lysene på bilen din fungerer nå. De fleste nyere biler må på verksted for å skifte... Les mer »
elbil lader

Ny undersøkelse: Flere velger elbiler i Norge

Mer enn fire av ti nordmenn sier at deres neste bil blir en elbil. NAF har siden 2017 spurt norske bilister om hva slags bil de skal ha neste gang de skal... Les mer »