naf

VIDEO: Bilstoler med ny sikkerhetsstandard til topps i ny NAF-test

NAF har testet ni bilstoler for babyer. De tre som kommer best ut har en ting til felles: De er laget etter den nyeste sikkerhetsstandarden. – Nyere bilstoler blir stadig bedre og... Les mer »
bil ratt speedometer

Nå vil det svi å bli tatt for ulovlig mobilbruk i bilen

Fra 1. januar 2021 skyter bøtene for ulovlig bruk av mobil i været. – Det er ikke verdt å risikere 5000 kroner i bot og prikker i førerkortet på toppen av at... Les mer »
vinter trafikk

Nye vogntogkrav: NAF forventer færre farlige vogntog i vinter

Dette blir første vinter med strengere krav til vogntogene som kjører på norske vinterveier. – Flere kontroller og strengere krav til dekkene er en viktig innskjerping i regelverket, og vi håper det... Les mer »
nybil bruktbil

Nybilsalget elektrifiseres: Det selges ti ganger så mange elbiler som dieselbiler

Nå selges det mer enn ti ganger så mange elbiler som dieselbiler hver måned. NAF frykter for ladekapasiteten langs veiene. Elbilsalget har økt hvert år de siste årene og høsten 2020 har... Les mer »
naf

NAF og Statens vegvesen gjør trygg bruktbil-handel enklere

Hvert år er det nærmere 500.000 bruktbiler som skifter eier her i landet. Et nytt, digitalt samarbeid mellom medlemsorganisasjonen NAF og Statens vegvesen gjør det nå enklere og tryggere å kjøpe eller... Les mer »
natt tog

Ta lys-sjekken på bilen nå!

I den mørke tiden av året er billysene ekstra viktige. – Det er viktig både for å se og bli sett. Derfor er det viktig å sjekke at lysene på bilen fungerer,... Les mer »
naf

Toyota RAV 4 kåret til «Årets beste bilkjøp»

NAF-magasinet Motor kårer ladehybriden Toyota RAV 4 som «Årets beste bilkjøp». I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at bilen setter en ny standard for ladehybridenes elektriske rekkevidde. Det var seks... Les mer »
vinter trafikk

Dette irriterer oss mest i trafikken

Over halvparten av oss irriterer oss aller mest når andre bilister ikke bruker blinklys, viser en fersk undersøkelse om bruk av billys som Infact har gjennomført for NAF. – Blinklysene bruker vi... Les mer »
bil ratt speedometer

– Hareide leverer ikke på veivedlikehold og rassikring

– NAF hadde store forventninger til at samferdselsminister Knut Arild Hareide skulle levere på bedre rassikring og veivedlikehold. Det gjør han dessverre ikke, sier administrerende direktør Stig Skjøstad i NAF. Dette er... Les mer »
naf

Statsbudsjettet 2021: – Starten på en avgiftsbølge på bil

Med forslaget til statsbudsjett planlegger regjeringen å øke avgiftene på ladbare hybrider med 800 millioner kroner. I tillegg vil de øke klimaavgiften på nye biler 3,5 prosent, slik at selv de reneste... Les mer »