ratt subaru

NAF advarer: Så fort blir det glovarmt inne i bilen

Varmen stiger fortere enn du aner når bilen står parkert i sommervarmen. – Vi har testet hvor fort det blir farlig varmt inne i bilen. I løpet av en liten halvtime ble... Les mer »
bobil

NAF advarer: Trafikkfarlig overlast på bobiler

En romslig bobil betyr ikke det samme som at du kan pakke med deg hvor mye du vil på ferien. – Det er en farlig feil å gjøre, spesielt hvis du har... Les mer »
lade elbil

Vær varsom med elbillading på lånehytta

Sommerferien er her og mange har leid eller lånt hytte for å nyte late dager. Flere og flere bruker elbil på ferieturen. – Det er ikke sikkert det er bare å plugge... Les mer »
naf

Tre av fire barn bruker mobil og nettbrett i bil

Tre av fire barn bruker ifølge foreldrene skjerm på hele eller deler av bilturen, viser en ny undersøkelse fra NAF. – Skjermen kan redde familiefreden, men bilturen kan også være en fin sjanse til å ha en hyggelig stund sammen,... Les mer »
punktert

Ny undersøkelse: Norske sjåfører redde for biltrøbbel på ferie

Over 40 prosent av bilførerne frykter motortrøbbel på norgesferien, viser ny undersøkelse. Én av fire er engstelige for punktering. Det går frem av en spørreundersøkelse YouGov har gjennomført på oppdrag fra forsikringsselskapet... Les mer »
naf

– Veiene skriker etter vedlikehold – Etterslepet må fjernes innen 2030

Fylkeskommunene overtok ansvaret for en betydelig andel av veinettet i 2010. Siden da har vedlikeholdsetterslepet på norske veier fått vokse seg altfor stort, opplyser NAF i en resolusjon fra landsmøtet 2021. Det... Les mer »
ratt subaru

Ny undersøkelse: Folk i distriktene fortsatt skeptiske til elbil

Nye tall fra NAF viser at folk som bor i distriktene fortsatt er skeptisk til elbil. – Det er foreløpig ingen tegn til at distriktene er i ferd med å ta igjen... Les mer »
nybil bruktbil

Slik unngår du bruktbilsmell i sommerferien

Bilen blir viktig på årets sommerferie. – Har du tenkt å bytte bil til sommerferien, bør du starte jakten nå. Er ønsket en flunkende ny bil, er du nok for sent ute... Les mer »
ratt subaru

Slik sjekker du om du trenger nye sommerdekk

Våren er her og med den er det på tide å få sommerdekkene på bilen. – Det viktigste å sjekke for å se om dekkene dine duger en sommer til er mønsterdybden... Les mer »
biler speed

Steinsprutskader har mer en doblet seg på 20 år

Steinsprutskader i trafikken er et like sikkert vårtegn som at løvetannen blomstrer. Tall fra forsikringsselskapene viser en kraftig økning i steinsprutskader. – Hold ekstra avstand til andre biler, særlig ved påkjøringsfiler hvor... Les mer »