vinter biler

Elbilsalget til himmels i 2022

Bilsalget så langt i 2022 viser at andelen private som kjøper elbil er på hele 94 prosent. – Dette er ny norsk rekord, og den høyeste andelen vi har sett noen gang.... Les mer »
vinter

– I 2022 må det bli vanlige veiers tur

Regjeringen har lovet å redusere forfallet på fylkesveiene. – Veiene skriker etter vedlikehold. Vedlikehold og opprustning av de veiene vi har må bli en hovedsak i 2022, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i... Les mer »
naf

2022 er siste året for å kjøpe avgiftsfri elbil

– Vil du kjøpe elbil uten avgifter er 2022 siste sjanse. Det sier Thor Egil Braadland, myndighetskontakt i NAF. Han advarer likevel mot momssmell for biler som ikke leveres før i 2023.... Les mer »
veier

Feil fletting skaper kø i nyttårsutfarten

Ved innsnevringer og veiarbeid er det mange som fletter feil der to felt blir til ett. – Svært mange gjør feilen at de begynner å legge seg inn i høyre felt for... Les mer »
vinter

Håp om bedre lading for elbiler i 2022

Etter press fra NAF har regjeringen lovet en ladeplan for landet. Den planen skal utarbeides i 2022. NAF mener at store ladehubber mellom de store byene bør bli en viktigere del av... Les mer »
naf

Slik unngår du starttrøbbel i kulda

I store deler av landet har det vært kulde de siste par ukene. Med kulda kommer startvansker på bilen på grunn av flate batterier. – Dette kan du enkelt unngå ved å... Les mer »
shell

NAF om budsjettavtalen: – Bryter løftet om reduserte drivstoffavgifter

Avgiftene på bensin- og diesel øker etter nyttår. Det er klart etter budsjettavtalen mellom SV og regjeringspartiene. – Dette er det motsatte av det Sp og Ap har lovet. Personbilene ligger an... Les mer »
nybil bruktbil

Avgiftssjokk på ladbare hybrider: – Sjekk rettighetene dine, råder NAF

Flere tusen bilkjøpere venter på levering av ny hybridbil. Avgiftsøkning fra nyttår kan gjøre bilen mye dyrere enn ventet. Du kan ofte heve kjøpet om prisen stiger mer enn seks prosent. Regjeringen... Les mer »
naf

NAF krever mer rettferdig prising for elbil-lading

At elbilister betaler hurtiglading per minutt og ikke per kilowattime er unødvendig kompliserende for forbrukeren. – Nå må myndighetene regulere dette, slik at bilistene kun betaler for den strømmen man faktisk får,... Les mer »
naf

Skandale: Høy strømpris dobler prisen for hjemmelading av elbil!

Strømprisene skyter i været og 2021 har vært et år preget av dyr strøm. – Sammenlignet med fjoråret betaler du mer enn dobbelt så mye for å lade bilen din hjemme. Likevel... Les mer »