Nytt styre i KS Nordland

ks

Anita Sollie er valgt til ny styreleder i KS Nordland.  – Jeg ser fram til fire spennende år i en ny rolle der jeg skal jobbe aktivt for hele fylket. Jeg kommer til å jobbe for er å samle hele laget, til det beste for Nordland, sier hun.

Anita Sollie (H) er varaordfører i Rana kommune.

KS Nord-Norge har denne uken hatt høstkonferanse og konstituerende fylkesmøte i Tromsø, med valg av nytt fylkesstyre og delegater til KS’ Landsting, som går av stabelen i Trondheim i februar neste år.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

KS er en politisk styrt medlemsorganisasjon for kommuner og fylkeskommuner, og fylkesstyret koordinerer det politiske arbeidet i fylket. I tillegg til å være den største arbeidsgiverorganisasjonen innen offentlig sektor, er KS først og fremst en interessepolitisk aktør som ivaretar kommunenes interesser overfor Storting og Regjering. I dette arbeidet har fylkesstyret en viktig rolle i å være talerør for kommunene i Nordland.

Fylkesstyret har følgende sammensetning:

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Anita Sollie (H), leder

Elisabeth Mikalsen (Sp), nestleder

André Kristofersen (Sp)

Pål Krüger (Frp)

Kjell Are Johansen (Ap)

Aase Refsnes (SV)

I tillegg møter en representant for Samfunnsbedriftene samt leder i Kommunedirektørutvalget i Nordland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.