Cash/Date: Norske reality-kjendiser jakter penger og kjærlighet

tv3

Avslutter du daten hvis du får cash i hånda? Eller fortsetter du jakten på den store kjærligheten koste hva det koste vil?

«Ex on the Beach»-profilene Henrik Borg, Siv Meyer, Adrian Sellevoll og Andreas Østerøy er bare noen av deltagerne i det nye datingprogrammet Cash/Date som har premiere på TV3, Viafree og Viaplay onsdag 27. november klokka 22.30.

I det nye TV-programmet “Cash/Date” får deltakerne mulighet til å både møte en potensiell drømmepartner, stikke av med litt raske cash – eller begge deler! Men dersom deltakerne spiller for hardt, kan det hende de begge går tomhendte fra daten.

Gjennom 10 episoder møter ‪vi 20 par på blinddate. I løpet av daten får parene spørsmål om de vil fortsette, eller ta en sum penger og si seg fornøyd med det. Pengesummen øker for hver servering og deltakene får følgende valg:

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

1. Fortsette daten, bli bedre kjent og få muligheten til å få mer penger senere.

2. Avslutte daten, men dele pengene med den de er på date med.

3. Ta alle pengene selv og stikke.

Om begge velger alternativ 1 får de en ny rett og fortsetter daten. Går de for alternativ 2 avsluttes daten, og begge går hver til sitt med en sum penger. Velger én av dem alternativ 3, tar vedkommende alle pengene selv, men velger begge det siste alternativet avsluttes daten og begge må gå tomhendt fra stevnemøtet.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

I første episode er det influenser og tidligere “Ex on the Beach”-deltaker Henrik Borg som skal på date. Han treffer Maria, en energisk dame som forsøker å sjarmere Henrik med sangstemmen sin. Henrik får et godt førsteinntrykk av daten sin og mener Maria er både søt og blid som ei sol. 

– Kanskje det rett og slett er drømmedama man har funnet? spør realitykjendisen. 

I tillegg møter vi Peter som beskriver seg som en ganske kinky person. Han møter sjarmerende Ruth-Elise fra Harstad som har planer om å sminke daten sin. Blir det søt musikk mellom de to eller er det pengene som frister mest?

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

I episode 2 treffer vi nok en realityprofil fra “Ex on the beach”, nemlig Siv Meyer. Hun er ikke redd for å by på seg selv og er en ganske direkte dame med bein i nesa. Siv møter tøffingen Tommy på 24 år. I samme episode møter vi også musikkglade Nathan som skal på date med sørlandsjenta Agnethe.

Utover i sesongen vil også Adrian Sellevoll og Andreas Østerøy dukke opp på TV-skjermen – begge kjent fra «Ex on the Beach». 

Cash/Date har premiere onsdag 27.november klokken 22:30 på TV3. De to første episodene av Cash/Date er tilgjengelig på Viafree.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.