standup

Ny forestilling «Heks on the beach» med Sigrid Bonde Tusvik snart utsolgt på Stormen

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, er klar med sin første standupforestilling. Og lørdag 16. oktober kommer hun til Stormen konserthus i Bodø. Vi lever i en... Les mer »
scandic live nation

Bevilger 10 millioner til gjenåpning av kulturlivet

Kulturdepartementet annonserte fredag 10.09.2021 at de bevilger 10 millioner kroner i ekstraordinære stimuleringsmidler til Kulturrom for å ”bidra til å stimulere sektoren i gjenåpningsperioden”. Nå er en ny ordning klar og første... Les mer »
tv2

Martin Lepperød i ny humorserie fra TV 2

Komiker Martin Lepperød spiller en av hovedrollene i humorserien «Bislett bnb», som har premiere på TV 2 Play til høsten. Serien ble til etter en bacheloroppgave ved Høyskolen Kristiania. Kollektivbeboerne Frans, Simen... Les mer »
live nation

Stjernekomikeren Dave Chappelle kommer til Norge!

Dave Chappelle tar turen til Norge for første gang! Det er ingen tvil om at det blir rift om billettene når en av verdens mest populære komikere gjester Oslo Spektrum lørdag 29.... Les mer »
film

Komikere føler seg flådd av Stormen konserthus i Bodø

Komikeren Trine Lise Olsen mener mange kulturhus i Norge tar altfor godt betalt for å la artister opptre, opplyser NRK. Komikeren Thomas Leikvoll peker særlig ut Stormen konserthus. Leikvoll viser til et eksempel... Les mer »
standup norge

Komikjendisen Halvor Johansson kommer til Bodø!

Når Halvor Johansson entrer scenen i Stormen med sitt første soloshow, er det med en helt spesiell garanti. Synes du ikke forestillingen holder mål, lover komikerstjerneskuddet deg likså godt pengene tilbake. –... Les mer »
herodes falsk

Hysterisk morsomt: Terningkast 7 for Herodes Falsk i Stormen

Humorlegenden Herodes Falsk er for tiden på turne i Norge, og det er etter sigende hans siste. Og dette er et humorshow du bare må få med deg. For dette var rett... Les mer »
stendup

Humorlegenden Herodes Falsk kommer til Bodø

Herodes Falsk er en norsk komikerlegende, og mange regner Falsk som Norges første stand-up-komiker. Hans første stand-up-album «Born in Drammen» utkom i 1984 og solgte til gull. Og nå kommer Herodes Falsk... Les mer »
friflyt

Klart for Norges største sykkelfestival i Trysil

Festivalsjef Tonje Sameien hos arrangøren Terrengsykkel, gleder seg til ønske deltagerne velkomne med det mest komplette programmet noensinne på en Europas beste sykkeldestinasjoner. Hun lover lave skuldre, god stemning og masse sykkelglede... Les mer »
atikko

Terningkast 6 for Alex Rosén på Scandic Havet

En av landets mest kjente og interessante kjendiser, Alex Rosén, gjestet Bodø søndag kveld. Rundt 200 mennesker hadde møtt opp på Scandic Havet for å få oppleve hans show «Fra AG3 til... Les mer »