Sumaya Jirde Ali

LESERINNLEGG: Rasisme meg her og rasisme meg der

En egentlig ikke-sak har den siste uken vært topp-sak i omtrent hele media-Norge. Alle som er noe av meningsbærere i Norge har en formening om saken. Saken har vært oppe i selveste... Les mer »
Martin Soulimani

Fikk reaksjoner etter Pride-podcast: – Jeg har ikke noe imot Pride

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Det har skapt sterke reaksjoner, blant... Les mer »
martin soulimoni

Standup-komikeren Martin fra Bodø satser med ny frisk

Den kjente standup-komikerne Martin Soulimani har lagt en turbulent tid bak seg. Nå satser standup-komikeren fra Bodø satser med ny frisk. – Jeg har lagt en periode med for mye festing bak meg,... Les mer »
gunnar andreassen podcast

Podcast fra Bodø gikk viralt: Nå kommer ny episode

Journalisten Gunnar Andreassen har fått med seg de kjente standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø og laget en podcast som har blitt veldig populær. Den siste episoden har blitt sett... Les mer »
gunnar andreassen podcast

VIDEO: Standup-komikere fra Bodø vitser om pendlerbolig-skandalen

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har invitert standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn fra Bodø for å snakke om nyhetsbildet i en fersk podcast. Laks på Skype, NAF og klima, flyktninger... Les mer »
martin gunnar

PODCAST: Standup-komiker «roaster» Kevin Kildal i Standup Bodø

Standup Bodø, Kevin Kildal og bensinprisene er emner når frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulmani diskuterer nyhetsbildet. Kevin Kildal i Standup Bodø får gjennomgå av standup-komikeren Martin Soulmani når... Les mer »
spotify

Populær podcast fra Bodø lansert på Spotify

Nylig lanserte frilansjournalist Gunnar Andreassen fra Bodø en podcast, i podcasten går man gjennom hovedsakene i nyhetsbildet, og med seg har han kjente standup-komikere. I episode 3 av podcasten som nylig ble... Les mer »
Brannvernforeningen

Yousef Hadaoui lever med fyrverkeriskader

Hvert år blir flere mennesker skadet av fyrverkeri på nyttårsaften. Antallet hendelser har de siste ti årene i gjennomsnitt ligget på 51 per år. Komiker og tv-personlighet Yousef Hadaoui er en av... Les mer »
standup

Ny forestilling «Heks on the beach» med Sigrid Bonde Tusvik snart utsolgt på Stormen

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, er klar med sin første standupforestilling. Og lørdag 16. oktober kommer hun til Stormen konserthus i Bodø. Vi lever i en... Les mer »
scandic live nation

Bevilger 10 millioner til gjenåpning av kulturlivet

Kulturdepartementet annonserte fredag 10.09.2021 at de bevilger 10 millioner kroner i ekstraordinære stimuleringsmidler til Kulturrom for å ”bidra til å stimulere sektoren i gjenåpningsperioden”. Nå er en ny ordning klar og første... Les mer »