Gunnar Andreassen

Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Ingvild Kjerkol tok avskjed som helse- og omsorgsminister etter plagiat-skandalen på Nord universitetet. Nå harselerer standup-komikeren Martin Soulimani fra Bodø med avskjedstalen. – Ingvild Kjerkol fratrer sin stilling som helseminister, det annonserte statsminister... Les mer »
standup.no

Standup-komiker Hans Morten Hansen kommer til Bodø

Stavangers store humorsønn, Hans Morten Hansen, har livnært seg som komiker i snart en mannsalder og er en av landets mest rutinerte og bejublede standupkomikere. Og 23 mars er han på Stormen... Les mer »
lattergalla

Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

En utsolgt forestilling og en ekstraforestilling på Stormen i Bodø på lørdag la forventingene høyt før Martha Leivestad, Espen Abrahamsen, Jonas Bergland og Bård Tufte Johansen entret scenen. Og heldigvis, Lattergalla skuffet... Les mer »
nrk

Dette er deltakerne i årets sesong av «24- stjerners julekalender» på NRK

Første desember går startskuddet for sesong 2 av «24-stjerners julekalender» på NRK. Nå kan NRK avsløre hvem som er deltakere i jakten på å bli årets julestjerne. Årets deltakere i «24-stjerners julekalender»... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast fra Bodø skaper bølger: Finansierer Norge Hamas-terror?

I en fersk podcast episode diskuterer journalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani fra Bodø terror-angrepet mot Israel, skattefinansiering av terror og mye mer, alt sammen med et humoristisk skråblikk.... Les mer »
standup

Lattergalla på Stormen utsolgt: Setter opp ekstra show!

Lørdag 2. desember er det duket for Lattergalla med Bård Tufte Johansen, Martha Leivestad og Jonas Bergland på Stormen konserthus i Bodø sentrum. Forestillingen kl. 19 er allerede utsolgt men det er... Les mer »
Riddu Riđđu Festivála

Samiske kjendiser støtter Fosen-aksjonistene

De store samiske aktørene Riddu Riđđu, Márkomeannu og Oslove Noereh danner programgruppe i forbindelse med opptrapping av aksjonering i Oslo denne uken. Gruppen setter opp kulturelt program hver dag, i støtte for... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Ny ordfører i Bodø

Journalist Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani snakker om valget, inhabilitets-skandaler og verdensrekord i EMD-dommer for barnevernet i en ny podcast. Først snakker duoen fra Bodø om kommune- og fylkesvalget 2023. – Det... Les mer »
film

Besøkstallene for musikk og scenekunst er betydelig lavere enn før pandemien

En ny rapport fra Kulturdirektoratet viser at virksomhetene innen musikk og scenekunst fortsatt sliter med ettervirkninger etter pandemien. Tallene for 2022 viser antall besøkende har falt med en fjerdedel sammenliknet med 2019.... Les mer »
linn skåber

Terningkast 6: Topp forestilling med Linn Skåber og Ine Jansen

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker Mens vi venter på Godot, men Ine var mer usikker. Søndag... Les mer »