gunnar andreassen

PODCAST: Ny ordfører i Bodø

Journalist Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani snakker om valget, inhabilitets-skandaler og verdensrekord i EMD-dommer for barnevernet i en ny podcast. Først snakker duoen fra Bodø om kommune- og fylkesvalget 2023. – Det... Les mer »
film

Besøkstallene for musikk og scenekunst er betydelig lavere enn før pandemien

En ny rapport fra Kulturdirektoratet viser at virksomhetene innen musikk og scenekunst fortsatt sliter med ettervirkninger etter pandemien. Tallene for 2022 viser antall besøkende har falt med en fjerdedel sammenliknet med 2019.... Les mer »
linn skåber

Terningkast 6: Topp forestilling med Linn Skåber og Ine Jansen

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker Mens vi venter på Godot, men Ine var mer usikker. Søndag... Les mer »
standup

Eksklusivt intervju: Kevin Vågenes kommer til Bodø!

Komistjernen Kevin Vågenes kommer til Stormen Konserthus i Bodø. Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske Parterapi. Kevin Vågenes er Norges mest... Les mer »
standup

Kevin Vågenes til Stormen med showet «Singel i parterapi»

Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske parterapi. Og torsdag 27. april kommer han til Stormen konserthus i Bodø, men det er... Les mer »
standup

Standup-show med Dagfinn Lyngbø på Stormen nesten utsolgt

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, er endelig tilbake med en ny standup-forestilling! Torsdag 20. mars, kl. 19.00 kommer han til Stormen Konserthus i Bodø og det er bare noen... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Høye strømpriser og bensinpriser får gjennomgå

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har besøk av standup-komiker Martin Soulimani i studio når nyhetsbildet skal kommenteres. Og det er mye å ta tak i, rekordhøye strømpriser, høye drivstoffpriser og høye matpriser... Les mer »
Sumaya Jirde Ali

LESERINNLEGG: Rasisme meg her og rasisme meg der

En egentlig ikke-sak har den siste uken vært topp-sak i omtrent hele media-Norge. Alle som er noe av meningsbærere i Norge har en formening om saken. Saken har vært oppe i selveste... Les mer »
Martin Soulimani

Fikk reaksjoner etter Pride-podcast: – Jeg har ikke noe imot Pride

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Det har skapt sterke reaksjoner, blant... Les mer »
martin soulimoni

Standup-komikeren Martin fra Bodø satser med ny frisk

Den kjente standup-komikerne Martin Soulimani har lagt en turbulent tid bak seg. Nå satser standup-komikeren fra Bodø satser med ny frisk. – Jeg har lagt en periode med for mye festing bak meg,... Les mer »