Terningkast 6: Topp forestilling med Linn Skåber og Ine Jansen

linn skåber

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker Mens vi venter på Godot, men Ine var mer usikker.

Søndag besøkte de Stormen konserthus i Bodø. Resultatet ble en kjempemorsom forestilling der lyriske høydepunkter med filosofi og politikk blandes med forskjellige former for komikk som appellerte til nær sagt alle i salen.

Les også:  Åge Aleksandersen klar for avskjedsturné

De fleste hadde nok forestilt seg et rent komi-show, og det var det forsåvidt, men med bonusen at den får deg til å tenke og reflektere. Men morsomhetene var likevel høydepunktene.

Ved flere anledninger var duoen faktisk så morsomt at flere i salen hadde problemer med å stoppe å flire. Så morsomt var det faktisk. Jeg synes blandingen mellom kunstnerisk budskap og forskjellige morsomheter var kjempebra.

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"

Ved et par andledninger kom Linn Skåber virkelig til sin rett der hun raljerte men hysterisk artige banaliteter.

Showet hadde alt. Kunst, filosofi, politikk, humor, musikk, latter og ikke minst applaus fra publikum. Denne forestillingen passer kort sagt for omentrent alle. Det må bli terningkast 6.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.