lattergalla

Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

En utsolgt forestilling og en ekstraforestilling på Stormen i Bodø på lørdag la forventingene høyt før Martha Leivestad, Espen Abrahamsen, Jonas Bergland og Bård Tufte Johansen entret scenen. Og heldigvis, Lattergalla skuffet... Les mer »
Redningsselskapet

En splitter ny redningsskøyte er kommet hjem til Bodø

Ankomsten av RS 176 «Leif-Erik Simonsen» ble feiret i Bodø torsdag, hvor skøyta skal være med å redde liv de neste 20 årene. – Ingen tilfeldighet at vår mest moderne skøyte legges... Les mer »
musikk jul

Julestemning på Stormen: Kulturskolens julematiné

Søndag 26.11 er det klart for kulturskolens tradisjonsrike juleforestilling. Med to forestillinger i Stormen konserthus, kl. 13:00 og 15:00 kan man oppleve et allsidig juleprogram som presenteres av elever på musikk, drama og... Les mer »
standup

Lattergalla på Stormen utsolgt: Setter opp ekstra show!

Lørdag 2. desember er det duket for Lattergalla med Bård Tufte Johansen, Martha Leivestad og Jonas Bergland på Stormen konserthus i Bodø sentrum. Forestillingen kl. 19 er allerede utsolgt men det er... Les mer »
hes

Sivert Høyem slipper albumet «On an Island» og kommer til Stormen i Bodø

På sitt nye album, lar Sivert Høyem fra Sortland tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien. Før helgen ble... Les mer »
linn skåber

Terningkast 6: Topp forestilling med Linn Skåber og Ine Jansen

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker Mens vi venter på Godot, men Ine var mer usikker. Søndag... Les mer »
standup

Eksklusivt intervju: Kevin Vågenes kommer til Bodø!

Komistjernen Kevin Vågenes kommer til Stormen Konserthus i Bodø. Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske Parterapi. Kevin Vågenes er Norges mest... Les mer »
standup

Kevin Vågenes til Stormen med showet «Singel i parterapi»

Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske parterapi. Og torsdag 27. april kommer han til Stormen konserthus i Bodø, men det er... Les mer »
Kulturdirektoratet

Kulturrådets konferanseserie starter med festivaldebatt i Bodø

Festivalene skal være både kunstnerisk spydspiss og lokal stedsutvikler. Hvordan balanserer festivalene disse hensynene? I juni inviterer Kulturrådet til en konferanse om festivalenes plass i det norske kulturlivet. Det blir den første... Les mer »
standup

Linn Skåber og Ine Jansen med forestilling på Stormen Konserthus

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn skrev et nytt stykke. Om to kvinner midt i livet og den snikende følelsen av at... Les mer »