standup

Linn Skåber og Ine Jansen med forestilling på Stormen Konserthus

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn skrev et nytt stykke. Om to kvinner midt i livet og den snikende følelsen av at... Les mer »
standup

Standup-show med Dagfinn Lyngbø på Stormen nesten utsolgt

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, er endelig tilbake med en ny standup-forestilling! Torsdag 20. mars, kl. 19.00 kommer han til Stormen Konserthus i Bodø og det er bare noen... Les mer »
sesong 1

Sissel Kyrkjebø med konsert i Stormen Konserthus i april

Sissel Kyrkjebø legger ut på vårturnéen «Snart er det sommer» og i år kommer Sissel til Stormen Konserthus i Bodø. I april legger Sissel ut på turné med de fremragende musikerne Torjus... Les mer »
s1

«Hver gang vi møtes»-aktuelle Bjørn Eidsvåg kommer til Bodø

Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkhistorie, og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Den 15. mars kommer... Les mer »
Katarina Barruk

Katarina Barruk slipper albumet «Ruhttuo» og spiller på Stormen konserthus i Bodø

Når nykommerfavoritten Katarina Barruk slipper albumet «Ruhttuo» fredag 28. oktober, er det med en helt spesiell blanding av forfriskende, atmosfærisk pop og det utrydningstruede språket umesamisk. Musikken er full av kraft, samtidig... Les mer »
skagen hotel

Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med... Les mer »
radisson

Test: Super frokost hos Radisson Blu Hotel Bodø

Radisson Blu Hotel i Bodø er et av byens største og mest sentrale hoteller. Radisson Blu Hotel Bodø ligger rett ved småbåthavna, Stormen konserthus og Glasshuset shoppingsenter. I første etasje finner du... Les mer »
nettspill

Slik feires Barnas internasjonale dag 2022 i Bodø

Lørdag 11. juni fra kl. 11.00-15.00 inviterer Bodø kommune, Bodø Røde Kors og Bodø Idrettsråd med alle våre samarbeidspartnere til feiring av Barnas internasjonale dag i og rundt Stormen bibliotek og konserthus.... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
indianer

Jonas Fjeld kommer til Bodø

Jonas Fjeld fyller 70 år og feirer med å legge ut på Norgesturné. Turneen som har fått den fartsglade tittelen «I 70-sonen», starter i Oslo noen dager før jubilanten selv går inn... Les mer »