Eksklusivt intervju: Kevin Vågenes kommer til Bodø!

standup

Komistjernen Kevin Vågenes kommer til Stormen Konserthus i Bodø. Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske Parterapi.

Kevin Vågenes er Norges mest populære komiker for øyeblikket. Han har et helt unikt talent som karakterkomiker og lager typer vi alle kjenner oss igjen i og kan le rått av. Kevin har blitt genierklært for humorserien Parterapi og serien har blitt sett av over 1,3 millioner seere.

Og torsdag 27. april kan du oppleve showet «Singel i parterapi» i Bodø. Bodøposten.no har fått et eksklusivt intervju med Norges hotteste komiker:

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

– Du er landets mest kjente komiker for tiden og vært på masse TV-programmer, og nå reiser du landet rundt med eget show, hvordan er det?

– Jeg elsker å opptre og treffe folk og så er det jo morsomt å se reaksjonene til publikum.

– Showet ditt har fått knallgode anmeldelser, hva er det folk kan forvente seg?

– Det er ikke bare karakterene som de kjenner fra TV, det er også musikk, sang og standup. Vi har prøvd å lage et show som vil underholde alle og det tror jeg vi har fått til.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Finnes det billetter igjen til showet i Bodø for de som har lyst å få billetter nå`?

– Det første showet i Bodø er utsolgt men vi har satt opp et ekstra show og der er det ennå noen få billetter igjen, tror jeg.

– Det er ikke lenge til du skal opptre i Bodø, gleder du deg?

– Ja, jeg gleder meg til å komme til Bodø, jeg skal først innom Sandnessjøen og jeg gleder meg til å se den flotte naturen i nord.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

– Takk for intervjuet Kevin.

– Jo selv takk, det var bare hyggelig!

Det første showet torsdag 27. april er allerede utsolgt, men skal du sikre deg billetter til «Singel i parterapi» er det noen få billetter igjen på showet senere på kvelden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.