Adidas lanserer LEGO joggesko!

handeland

Adidas Originals og LEGO fortsetter partnerskapet sitt og har kommet på banen med en ny og dristig vri på klassikeren Superstar Sneaker. Samtidig med den lekne adidas Originals-skoen lanseres også LEGO Superstar modellen. Denne byggbare LEGO klosseversjonen av Superstar vil garantert bli et velkomment og overraskende tilskudd i joggeskosamlingen din.

Adidas Originals LEGO Superstar kombinerer ikoniske elementer fra begge merkevarene og er en fusjon av ikonisk adidas-estetikk og LEGO merkevarens gjenkjennelige klosser.

LEGO Superstar joggeskomodellen i voksenstørrelse er en leken og autentisk kopi av den populære og klassiske svarte og hvite sneakeren med tre karakteristiske striper, skjelltå og hælflik, som alle er bearbeidet for å gjengi LEGO klossemønsteret perfekt. Gullfargede bladdetaljer er prikken over i-en 

Voksenversjonen ledsages av en barnemodell som er en fargerik og leken LEGO versjon av Superstar-skoen, og dermed inkluderer sortimentet modeller for hele familien. 

Med dette banebrytende LEGO settet kan du gjenskape og bygge den ikoniske joggeskoen av LEGO elementer. Resultatet er en utstillingsmodell som garantert får fart på samtalen!

Akkurat som originalen, har også LEGO modellen den ikoniske adidas Originals Superstar-skoens grafikk, skjelltå, trefoil-logo og tre taggete striper. Høyre eller venstre sko? Det er opp til deg! Du kan også kjøpe to sett for å bygge et par! Settet inkluderer 17 ekstra LEGO elementer som gjør at du kan velge om du vil bygge en høyresko eller en venstresko. Settet inkluderer dessuten skolisser og en autentisk skoeske for ekstra realisme.

Modellen er over 12 cm høy, 27 cm lang og 9 cm bred, inkluderer utstillingssokkel med skilt og faller garantert i smak både hos LEGO fans og hos alle som liker adidas- og streetwear-samlerprodukter.

– Jeg er født på åttitallet og vokste opp på nittitallet. Den gang var Superstar-skoen et utrolig populært designikon med alle sine referanser til gatekunstkulturen. Det var på den tiden jeg fikk mitt første par. «Da vi innledet et samarbeid med adidas, ble jeg derfor utrolig glad over å få jobbe på denne modellen. Siden skotøy er utrolig organiske objekter laget av fleksible materialer som ser forskjellig ut på forskjellige personer, var det en gøyal utfordring å skulle overføre dette til LEGO System in Play, som er både firkantet og klumpete av natur. Takket være Superstar-teamet hos adidas Originals har samarbeidsprosessen gått knirkefritt, og vi har fått masse viktig kunnskap om hvordan man lager sko. Nå gleder vi oss bare veldig til å se hvordan fansen tar imot modellen og hvilke unike og fantastiske versjoner de lager av den, sier Florian Müller, Senior Designer i LEGO konsernet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.