VIDEO: Admiral P feat Joddski – Ikke lek

joddski admiral p

Låta «Ikke lek» en vennlig påminnelse til den yngre garde om å respektere de som har gått foran dem og åpnet dørene. Påminnelsen er signert to virkelige ringrever i norsk musikk, Admiral P og Joddki.

Singelen markerer også at det er 15 år siden de to først samarbeidet på låten Langrenn, som var den første låten Admiral P slapp på norsk.

– «Ikke lek» snakker litt om den nye generasjonen og hvordan jeg synes det er viktig at de respekterer og setter pris på dem som har åpnet veien for dem. Mange gjør det, men fint med en liten reminder. Jeg så ingen bedre å få med på denne låta enn veteranen Joddski, som også var den første som tok meg med på en norskspråklig låt back in the days, sier Philip Boardman aka Admiral P.

Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø

Joddski suppelerer:

– Låta er ment som en liten advarsel til den ynge garde fra et par ringrever, som har lært av erfaring. Uansett hvor tøff man spiller, så er det alltid noen som er tøffere, så man bør aldri late som om man er noe man ikke er. Nå er jo vi godt voksne menn, og slipper i stor grad forholde oss til den slags, men det minste vi kan gjøre er å dele litt visdom. Gjør som vi sier, ikke som vi har gjort. Fantastisk små-retro dancehalllbeat fra Henrik Berhane også, sier Joddski, og fortsetter:

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Jeg møtte Admiral på Banketten (seinere Barongsai) før det ble lovlig klubb, sammen med Daniel Lion og Nico D. Vi klikka umiddelbart over reggae sound system-kulturen og har spilt sammen uendelig mange ganger. Vi i Tungtvann produserte og ga også ut den første låten hans «Glatt Langs Veian», for ca. 15 år siden, men jeg tror dette er den første vi gjør sammen siden «Langrenn» i 2003. LONG OVERDUE, sier Joddski.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

Se Admiral P feat Joddski – Ikke lek her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.