Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

lattergalla

En utsolgt forestilling og en ekstraforestilling på Stormen i Bodø på lørdag la forventingene høyt før Martha Leivestad, Espen Abrahamsen, Jonas Bergland og Bård Tufte Johansen entret scenen. Og heldigvis, Lattergalla skuffet ikke.

Man forventet vel at det skulle bli morsomt når man skal på stand-up forestilling med noen av Norges morsomte personer gjennom tidene på scenen.

Men noen overraskelser ble det faktisk, og de var av det positive slaget. Konferansier Martha Leivestad startet showet med noen kjempemorsomme improviserte dialoger med publikum. Og så kom den store overraskelsen: Espen Abrahamsen.

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

Espen leverte den ene vanvittige vitsen etter den andre. Vitsene var så drøye at jeg er sikker på at flere rødmet av hva de lo av. Det var med andre ord en pang-start på Lattergalla-showet publikum fikk oppleve.

Neste komiker var Jonas Bergland og han leverte varene også. Det lå suksess i luften for alle de fremmøtte, og Bård Tufte Johansen tok seieren i mål og leverte en pang-avslutning.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

Det var faktisk stående applaus på slutten. Det var ikke en eneste misfornøyd person som forlot Stormen for makan til morsomt show skal du lete lenge etter.

Det blir selvfølgelig terningkast 6!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.