Posten kåret til Norges mest innovative selskap

pakker brev

Posten klatret helt til topps i årets kåring av Norges 25 mest innovative selskaper. Innovasjonsmagasinet InnoMag står bak kåringen der en ekspertjury har kommet frem til listen over norske selskaper som ifølge magasinet «er i verdensklasse når det gjelder å jobbe aktivt med innovasjon».

– Dette er en flott anerkjennelse av vår målrettede satsing på innovasjon over flere år. Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Det er svært gledelig å se at vi lykkes på mange områder og at innsatsen til våre medarbeidere i Posten blir lagt merke til, sier konsernsjef Tone Wille. 

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Med i juryen i år var professor i innovasjon Ragnhild Nilsen, redaktør i Computerworld Henning Meese, professor i innovasjon på NHH Tor W. Andreassen og professor Leif Edvinsson fra Sverige. InnoMags redaktør, Truls Berg, er juryens leder.

Juryen innrømmer at det er overraskende at en av Norges eldste virksomheter troner på toppen og innser at det ikke har vært noen lett vei til førsteplassen for Posten.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Imidlertid har de satset målbevisst, strategisk og turt å bygge opp en innovasjonsmodell som selveste MIT har latt seg imponere av, heter det i juryens uttalelse.

Juryen la spesielt vekt på alle de konkrete initiativene som norske kunder av Posten allerede ser effekten av. Posten tester blant annet selvkjørende postrobot, levering innenfor døren når du ikke er hjemme og ulike post- og pakkeautomater. 

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Vi former nå fremtidens utleveringsnett og det blir tilpasset nye kundebehov i en digital tid. Vi skal fortsette å fornye oss for å gi kundene fleksibilitet og valgfrihet, lover Wille.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.