Nyheter fra Starbucks i Bodø-butikkene

Nestlé

Nestlé annonserte i dag lanseringen av en ny serie kaffeprodukter under Starbucks-paraplyen, som vil bli tilgjengelig over hele verden. Den nye serien består av 24 produkter, inkludert hele kaffebønner, filterkaffe, og de første Starbucks-kapslene som er utviklet med Nespresso og Nescafé Dolce Gustos egne kaffe- og systemteknologier. 

Dette er første produktlansering siden de to selskapene formelt inngikk et samarbeid i august 2018 og etablerte en global kaffeallianse. 

– På bare seks måneder har vi med utviklet en serie med nye og spennende kvalitetskaffer, utformet med lidenskap og håndverkmessig kvalitet, som kombinerer Nestlés kaffe og kunnskap om systemer med Stabucks’ kaffe og kunnskap om brenning og blanding, sier Patrice Bula, konserndirektør i Nestlé og øverste sjef for Nespresso. – Med Nescafé, Nespresso og Starbucks har Nestlé nå den beste kaffeporteføljen for å møte etterspørselen fra kaffeelskere over hele verden, sier Bula. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

I løpet av de neste dagene vil Nestlé begynne utrullingen av produktene i en rekke markeder i Asia, Europa, Latin-Amerika, Midt-Østen og USA. Forbrukere verden over vil nå kunne drikke sin favorittkaffe fra Starbucks hjemme, ettersom produktene blir tilgjengelig i dagligvarebutikker og i store nettbutikker. 

– Det er en stor glede å kunne tilby premium kvalitetskaffe fra Starbucks til kunder, i hjemmene deres, gjennom verdens mest populære populære kaffesystemer; Nespresso og Nescafé Dolce Gusto, sier John Culver i Starbucks. – Dagens nyhet styrker den globale rekkevidden til merkevaren Starbucks, når vi nå utvider til nye kanaler gjennom den globale kaffealliansen med Nestlé. 

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Den nye serien med kaffeproduker inkluderer en rekke kjente Starbucks-blandinger og single-origins kaffer, altså kaffer dyrket på ett bestemt geografisk område. I tillegg kommer et utvalg klassikere som Caramel Macchiato og Cappuccino. 

Alle produktene lages med arabica-kaffe av høy kvalitet, etisk kjøpt inn fra bønder i verdens beste kaffedyrkende regioner.

Gjennom den globale kaffealliansen, har Nestlé rettigheter til å selge Starbucks-produkter til forbruker- og cateringmarkedet, utenfor Starbucks egne kaffehus, ekskludert drikkeklare produkter. 

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Avtalen vil konsolidere Nestlés ledende posisjon i den globale kaffebransjen og betydelig styrke Nestlés kaffeportefølje i Nord-Amerika.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.