Dette er deltakerne i årets sesong av «24- stjerners julekalender» på NRK

nrk

Første desember går startskuddet for sesong 2 av «24-stjerners julekalender» på NRK. Nå kan NRK avsløre hvem som er deltakere i jakten på å bli årets julestjerne.

Årets deltakere i «24-stjerners julekalender» spenner seg fra noen av Norges største artister, til humorister, programledere, skuespillere, kanalverter og tidligere politikere. Alle sammen med ett mål for øye – å overbevise programleder Markus Neby og hans lag av ekspertdommere for å til slutt sitte igjen med tittelen «årets julestjerne».

– Det å være med på «24-stjerners julekalender» er det morsomste jeg har vært med på i NRK ever. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ende opp i den sagnomsuste «reality-bobla», der vi deltakere blir glade i hverandre på ordentlig. Men det gjorde jeg, og publikum kan rett og slett vente seg et ras av helt kokko førjulsoppgaver, sier Ole Rolfsrud, programleder i NRK og deltaker i «24-stjerners julekalender».

Også Markus Neby er godt fornøyd med årets deltakere.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Håvard Lilleheie oppsummerer det egentlig ganske bra i første program når han sier «for en skuffende bra cast». For det føles helt skinnsykt å presentere dumme oppgaver for en forsamling, og i den forsamlingen så ser jeg rett inn i øynene til Tix, Ellen Horn, og Alexander Stöckl. Hadde i det hele tatt aldri trodd jeg kom til å være i samme rom som dem samtidig, sier programleder Markus Neby.

«24-stjerners julekalender» var en kjempesuksess i fjor, og var ett av de mest strømmede programmene i NRK TV. Programleder Markus Neby er sikker på at årets sesong klarer å toppe den forrige.

– I fjor visste ikke deltakerne hva de gikk til, men det gjør de i år, og de stiller med et skyhøyt konkurranseinstinkt. I en av episodene blir noen utfordret til å installere en lekegris for barn og få grisen til å si nøff. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle se voksne mennesker brøle av glede for lyden av nøff fra lekegris, sier programleder Markus Neby.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– I andre realityprogrammer ser vi at deltakerne har sett på tidligere sesonger og forberedt seg på det som kommer. Det hadde ikke hjulpet her, for vi har 24 splitter nye konkurranser. Ellers foregår oppgavene på samme sted, og jeg har heller ikke fått kjøpt nye tresko. Så mye er likt, og jeg håper det blir et fint avbrekk for folk i år også. Det var veldig koselig at så mange så på i fjor. Det hjalp på selvtilliten, selv om det dessverre ikke klarte påvirke den mye viktigere selvfølelsen, sier programleder Markus Neby.

«24-stjerners julekalender» er en uhøytidelig og humoristisk konkurransereality for hele familien. Hver dag frem til julaften skal 24 kjendiser konkurrere i flere av julestrias utfordringer. Julekalenderen har premiere fredag 1. desember på NRK1 og i strømmetjenesten NRK TV.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Her er alle deltakerne i 24- stjerners julekalender:

Ahmed Mamow, komiker og skuespiller

Agnete Husebye (Agnetesh), influenser

Alexander Stöckl, hovedtrener for herrelandslaget i skihopping

Andreas Haukeland («TIX»), artist og låtskriver

Arin Soltanpanah, podkaster og programleder

Benjamin Baarli Silseth, psykolog og programleder

Bjørn Johann Rief, kanalvert NRK

Carina Dahl, artist og låtskriver

Chand Torsvik, artist

Ellen Horn, skuespiller og tidligere kulturminister

Emilie Skolmen, skuespiller og programleder

Fanny Odden, journalist

Hani Hussein, komiker

Henrik Farley, komiker og programleder

Helle Nordby, podkaster

Håvard Lilleheie, skuespiller og komiker

Jenny Jenssen, artist

John Brungot, komiker og skuespiller

Katarina Flatland, programleder og lege

Lamin Frank Coker, wellness coach/ PT

Magnus Devold, programleder og komiker

Ole Rolfsrud, programleder

Sarah Natasha Melbye, programleder og redaktør

Torjus Tveiten, skuespiller og manusforfatter

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.