ball

Glimt besøkte laget Zalgiris i Vilius, Litauen torsdag kveld. Glimt stilte med nesten samme lag fra start av mot Zalgiris, som mot Lillestrøm på Åråsen.

Disse startet for Glimt: Haikin, Sampsted, Moe, Lode, Konradsen, Fet, Berg, Saltnes, Vetlesen, Botheim og Solbakken.

Etter 5 minutter setter Zalgiris inn 1-0, og hjemmelaget fortsatte trykket mot Glimt med sjanse etter sjanse. Så blåser dommeren til pause.

Ulrik Saltnes stanger inn utlikningen fo Glimt på corner og det er 1-1. Rett etterpå setter Ulrik inn 1-2 med et langskudd. Så blir kampen preget av endel spillerbytter, men Glimt har flere sjanser. Rett før slutt utligner Zalfiris til 2-2.

Glimt er nå en kamp unna europeisk gruppespill, men Glimt må vinne neste kvalifiseringskamp på Aspmyra.