Anders Aukland med ny treningspodkast for NRK

nrk

De har ulik kompetanse og erfaring med trening. I podkasten Skiklubben skal Anders Aukland, Emil Gukild og Silje Nordnes motivere nordmenn til å nå nye mål i skisporet.

Skiklubben er en ny podkast i NRK Radio om lidenskap til langrenn og trening. De tre profilene skal motivere lytterne til å nå nye mål i nasjonalsporten, uavhengig av om det er å gå én kilometer eller flere krevende renn.

Les også:  VIDEO: Glimt snytt for straffe - Molde cupmester

Den største inspirasjonskilden i trekløveret er en tidligere OL- og VM-gullvinner. Dette er første gang Aukland er en del av et stort podkastprosjekt for NRK.

– Dette gleder jeg meg veldig til. Jeg blir en slags ekspert som skal dele erfaringer jeg har, og jeg elsker å motivere andre til å like langrenn. Det blir utrolig moro og spennende å lage podkast med Emil og SIlje. De er erfarne med dette formatet, er utrolig morsomme og har begge en sterk lidenskap for langrenn, sier Aukland.

Les også:  Historisk EM-bronse i Brazilian Jiu-Jitsu til Norge!

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.