jobbintervju

Ny giv for Bodø studentråd

Bodø kommune og Studentorganisasjonen i Bodø har på nytt etablert Bodø studentråd. Bodø studentråd består av studenter fra Nord universitet og Politihøgskolen, og representanter fra politisk og administrativ ledelse i kommunen. –... Les mer »
nord universitet

Nord universitet med i nytt forskningsprosjekt: Europa skal lære av kriser

Nord universitet har landet sitt første EU-prosjekt under programmet Horisont Europa, og skal bidra med erfaringer fra krisehandtering i Norge inn i et nytt felles europeisk forskningsprosjekt. Horisont Europa (forskningsradet.no)er EUs rammeprogram... Les mer »
Nord universitet

4 521 søkere til Nord universitet

Etter to år preget av korona viser tall for Samordna opptak at færre søker seg til norske universitet og høgskoler. 4 521 søkere har et studium ved Nord universitet øverst på sin... Les mer »
helse forskning

Nord universitet på andreplass blant norske universiteter

Nord universitet i Bodø har hatt en imponerende vekst i vitenskapelig publiseringer i 2021. Nord ligger på andreplass blant norske universiteter i økning fra 2020 til 2021. – Vi nådde våre egne... Les mer »
nord universitet

Nord universitet har fått klarsignal til byggingen av Blått bygg

Nord universitet og Statsbygg signerte i dag avtale om nybygg for en storsatsing på marin forskning og utdanning i Bodø. Byggestart for Blått bygg skjer allerede til sommeren. – Nå er vi... Les mer »
Nord universitet

Krigen i Europa er en vekker: Norge må intensivere beredskapen i Nord-Norge

– Det er viktig å styrke beredskapen i nordområdene. Det er synd det må en krig til for å øke oppmerksomheten rundt dette, sier Tormod Heier, oberstløytnant i Hæren og professor ved... Les mer »
Ida Sofie Skinlo Sæter

Ida Sofie Sæter fra Bodø i Miss Norway: Eksklusivt intervju!

Ida Sofie Skinlo Sæter (23) fra Bodø deltar i Miss Norway 2022. Bodøposten.no har fått et eksklusivt intervju med den vakre, unge damen. Les mer om Ida Sofie, Miss Norway-konkurransen og hennes... Les mer »
nfk

28 millioner kroner tildelt Nord universitet

Fylkesrådene Linda Helen Haukland og Elin Dahlseng Eide er kjempeglade på vegne av Nord universitet. Nord kom nemlig gjennom nåløyet i kapasitetsløftprogrammet til Forskningsrådet med prosjektet «INDIGO – Styrket regionalt industrielt innovasjonssystem... Les mer »
skole universitet

Nord universitet og Nesna går sammen: Lærerutdanningen på Nesna består

Etter at Nord universitet fusjonerte med lærerutdanningen på Nesna, ble det tre år senere bestemt at studiestedet på Helgeland skulle legges ned. Nå er det klart at lærerutdanningen på Nesna består, ifølge... Les mer »
nfk

9,5 millioner kroner til Nesna

Nordland fylkeskommune godkjenner omstillingsplan for 2021- 2026 og handlingsplanen 2021 for omstillingsarbeidet i Nesna kommune, og innvilger samtidig et tilskudd 9, 5 millioner kroner til omstillingsarbeidet. – Målet er å skape 250 nye... Les mer »