Kortreist mat fra små produsenter langs kysten er en viktig del av opplevelsen om bord Hurtigruten. Nå skal to av Norges mest spennende kokker gi gjestene nye matopplevelser basert på samme filosofi.... Les mer »
Nylig la Veterinærinstituttet fram den årlige fiskehelserapporten som beskriver tilstanden i norsk fiskeoppdrett. Det er særdeles dyster lesing. Første kapittel i Veterinærinstituttets rapport starter med setningen «Det går på fiskehelsa løs», og... Les mer »
Norge eksporterte sjømat for 11,3 milliarder kroner i februar. Det er en økning på 2,6 milliarder kroner, eller 30 prosent, sammenlignet med februar i fjor. – Dette er den høyeste verdien av... Les mer »
Hverdagen er tilbake og Synnøve byr på en rekke nye godbiter til både store og små, til deg som er i farta eller bare liker å kose deg litt ekstra. Først ut... Les mer »
Koronaregler har gjort at det nye skipet til Havila Kystruten til nå bare har vært for seilende gjester, men nå åpnes dørene også for de som vil på besøk. Administrerende direktør Bent... Les mer »
Barer og restauranter opplevde sterk vekst i helgen etter full gjenåpning. – Endelig nærmer det seg normal drift for en hardt rammet bransje, sier Øyvind Brekke, leder for BankAxept og BankID. Da... Les mer »
Gjennom et spennende nytt samarbeid kan Fjordland nå tilby autentiske indiske retter, i tillegg til kjente og kjære norske hverdagsmiddager med ny vri. Dessuten kommer Liberté yoghurt med pasjonsfrukt, og Yoplait Bringebærlimonade... Les mer »
Førstkommende søndag 6. februar feirer vi samenes nasjonaldag for 29. år på rad. Nasjonaldagen feires både i Norge, Finland, Sverige og Russland, og mange spiser den tradisjonsrike festmaten bidos, der reinsdyrkjøtt er... Les mer »
Listen over aktiviteter man kan gjøre på en date er lang. Men enhver som har hatt en “klassisk” datepå kafé eller restaurant, har opplevd hvor vanskelig det kan være å finne et... Les mer »
Norske butikker og forbrukere reddet 2,2 millioner poser med overskuddsvarer gjennom Too Good To Go i 2021 – en økning på nærmere femti prosent sammenlignet med året før. I Nordland ble det... Les mer »