matmerk

Ost og kjeks hedret av Matmerk

Fire lokalmatprodukter mottok Spesialitet-merket for unik smak på Matmerks 10-årsjubileum. Jørn Martinsen og Ruth Kylland Martinsen, fra Tjamsland Gård på Birkeland mottok Spesialitet-merket for ostene «Rosalita» og «Rødlind». Begge lagd på økologisk... Les mer »
apo

– Velfortjent at En Kopp er best i Bodø

Apo Köseoğlu eier restauranten og kafeen En Kopp i Sjøgata. Beliggenheten til spisestedet er det nok mange konkurrenter som misunner Apo, og sikkert også topp-plasseringen over restauranter i Bodø på TripAdvisor. Både... Les mer »
cognac

Celeber Cognac-smaking på Hundholmen

Torsdag 19. oktober inviterer Hundholmen Brygghus til Cognacsmaking/kurs på Hundholmen Brygghus. Masterclass Cognac-smaking er tilpasset deg som er genuint interessert i Cognac eller bare har lyst til å lære mer. Hundholmen får... Les mer »
en kopp bacalao

Bacalao-kaos under Kulturnatta

Kulturnatta i Bodø sentrum var veldig folksomt, det er åpenbart at dette er et populært arrangement. Og for enkelte ble det nesten litt for mye. Restauranten En Kopp i Sjøgata var fullstendig... Les mer »
coop halloween

Coop forventer ny gresskar-rekord til Halloween

Coops dagligvarekjeder med Extra og Obs i spissen forventer å selge 75.000 norske gresskar frem mot årets skumleste helg. I fjor solgte Coops dagligvarekjeder 52.000 gresskar i forbindelse med Halloween, og passerte... Les mer »
sushi

Middag for en hundrings – her er menyen!

14 spisesteder i Bodø sentrum serverer middag for bare hundre kroner under Kulturnatta 13. oktober. Og menyen er ganske imponerende. Blir du sulten under kulturnatta kan du gjøre et røverkjøp på flere... Les mer »
matbutikk

Fare for terrormat i Bodø

Forskeren Rebecca Davidson ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) mener at det er en fare for at terrorister kan bruke mat som terrorvåpen i Norge. Dermed kan det være fare for terrormat i matbutikker... Les mer »
hundholmen

Simon på Hundholmen årets arktiske kokk

Simon Engen fra Bodø ble har blitt kåret til Arktisk Kokk 2017. Det er utrolig nok tredje året på Engen vinner den prestisjefylte prisen for sine gastronomiske evner. Simon jobber til daglig... Les mer »