ABAX tar forholdsregler mot coronaviruset med ny arbeidsmetode

web data pc

Antall tilfeller av coronavirus er fortsatt stigende, og nå gjør ABAX beredskapstiltak. Som internasjonalt selskap med flere kontorer spredt i Europa, vil teknologiselskapet nå blant annet teste ny arbeidsmetode alle de 300 ansatte i hjemmekontor. ABAX vil i tillegg begrense interne reiser.

ABAX følger nøye med utviklingen av COVID-19-viruset, og har valgt å teste tiltak for å sikre sine ansatte og omgivelsene med en reel utfordring når det gjelder arbeidsmetoder. Atle Karlsen er CPO i ABAX og ansvarlig for de nye tiltakene.

Les også:  LESERINNLEGG: Døgnåpent PCI-senter må på plass!

Karlsen informerer om at interne reisen mellom de ulike markedene: Storbritannia, Polen, Nederland, Finland, Danmark, Sverige og selvfølgelig Norge vil stoppe umiddelbart.

– Vi innfører reiseforbud for turer som ikke er “forretningskritiske” med umiddelbar virkning.

Karlsen forklarer at forbudet også innebærer forhåndsbestilte reiser, som må utsettes eller kanselleres. Større møtevirksomhet og seminarer utenfor kontoret frarådes også av selskapet.

11. mars øver ABAX på å stenge alle kontorlokaler ved likevel å opprettholde full arbeidsstyrke. Denne datoen vil være første gang alle 300 ansatte, fra fem forskjellige kontorer i Europa, ikke vil forlate hjemmet for å stille på jobb. Testen vil foregå en hel dag i vanlig arbeidstid.

Les også:  Hvordan velge et trygt og pålitelig nettcasino i Norge i 2024?

– Vi ønsker være godt forberedt, slik at det ikke blir noen negativ effekt på produktiviteten eller for kundene ved et eventuelt utbrudd lokal. Denne øvelsen vil gi indikasjoner på hvor godt skikket vi er for Corona og eventuelt andre hendelser i fremtiden.

Karlsen presiserer at det ikke er noen indikasjoner på at ABAX eller ansatte er mer eller mindre utsatt enn andre. Disse tiltakene er gjort for å ta nødvendige forholdsregler og for å være på den sikre siden, avslutter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.