Telia X: Aldri tom for data, og samler du flere sparer du penger

mail likes

Telia X er abonnementet som aldri går tom for data. Telia bygger nå videre på suksessen ved at det blir mulig å samle flere med Telia X på samme regning og dermed spare penger. 

– Siden lanseringen i januar har Telia X vært ett av våre aller meste solgte abonnement, og kundetilfredsheten for de som har valgt Telia X er på et skyhøyt nivå, forteller Håkon Lofthus, leder for Telia Privat. – Kundene verdsetter virkelig å slippe å forholde seg til datamengden i abonnementet sitt, og dette til en fast månedspris. De er heller ikke nødt til å be om mer mobildata etter hvert som de stadig benytter mer, slik andre typer fri-abonnement ofte gjør.

Les også:  Sykkeltyverier koster mer enn biltyverier

Nå gjør Telia det mulig å samle flere Telia X-brukere på samme faktura og dermed få en enda lavere fast månedspris per bruker. For hvert Telia X abonnement du legger til på samme faktura, får du en lavere månedspris. Det betyr at det første Telia X abonnementet koster 579,-, og deretter koster hvert ekstra Telia X abonnement 399,- per måned. 

– Dette er superrelevant for familier, uansett hvordan man velger å definere sin familie. Du har rett og slett ingen datakvote, så ikke noe mer mas om å kjøpe ekstra datapakker. Og ettersom «data-taksameteret» er borte, så endrer ikke prisen seg etter din bruk og gir ingen overraskelser på fakturaen. Bekymringsfrihet til hele familien, sier Lofthus.

Les også:  Nesten 1 av 3 ligger søvnløse på grunn av økonomien

Jo flere som samles på samme regning, jo mer sparer hver enkelt bruker, og prisfordelen vil fordeles likt på alle Telia X abonnementene. 

– Bra ting skjer nå du samler flere, og når flere nå kan samles på samme faktura og dermed spare penger, tror vi det vil gjøre kundeopplevelsen enda bedre, sier Lofthus.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.