Coronaviruset: Telia Symposium «5G forandrer alt» utsettes

telia

Telia Symposium, som etter planen skulle avholdes 26. mars, er utsatt grunnet fare for spredning av koronavirus.

Telia har to ganger tidligere arrangert Telia Symposium i samarbeid med Abelia. Det er en unik og annerledes arena hvor kunder, partnere, politikere, næringsliv, akademia og gründere fra inn- og utland møtes for å dele innsikt og erfaringer. Årets tema er 5G, og arrangementet har så langt fått rundt 400 påmeldte.

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

– Vi har i lang tid jobbet med å få på plass et veldig spennende program for årets Telia Symposium, med svært interessante foredragsholdere fra inn- og utland, forteller Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

– Den siste tidens utbredelse av koronaviruset påvirker imidlertid også oss. Vi tar et aktivt grep for å redusere smittefaren, og setter helse og trygghet for kunder, ansatte, samarbeidspartnere og alle deltakere foran vårt eget arrangement. Vi har derfor besluttet å utsette arrangementet. 

Les også:  Helsemessige fordeler med Airfryer

Telia forsøker så langt det lar seg gjøre å beholde programmet slik det er i dag for sitt fremtidige arrangement.

– Nøyaktig dato er for tidlig å sette, men vil komme tilbake til dette så fort vi kan, sier Vellan.

– Vi beklager så mye til alle som har gledet seg, og sier tusen takk for interessen for Telia Symposium. Vi ser frem til å ønske velkommen på et senere tidspunkt.​

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.