Slik kan du date mindre men bedre

jente iphone

Listen over aktiviteter man kan gjøre på en date er lang. Men enhver som har hatt en “klassisk” datepå kafé eller restaurant, har opplevd hvor vanskelig det kan være å finne et godt samtaleemne – og den kleine stillheten som oppstår når man ikke gjør det.

Å finne en aktivitet man kan gjøre sammen både for å unngå disse situasjonene, men også for å lære Crushet sitt bedre å kjenne, har blitt mer og mer vanlig. Men det kan være vanskelig å komme opp med gode idéer, særlig om vinteren når det er mer begrenset hva man kan gjøre.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

Nå trenger ikke single lenger bekymre seg hvis de ikke finner på noe! Datingappen happn har satt sammen en Bucket List over aktiviteter man kan prøve ut sammen med Crushet sitt i vinter.

– Å hake av punktene på Bucket Listen med Crushet sitt kan være en god måte å bli kjent med hverandre på. Etter at pandemien endret drastisk på det sosiale livet vårt, føler nordmenn seg merkomfortable med å være hjemme, og “klassiske” dater virker ikke lenger så interessante. Nå harsingle lyst til å prøve ut nye, morsomme aktiviteter sammen med Crushet sitt. Dette er også ideelt for å bli kjent med hverandre i en mer avslappet setting. Vi ønsker å gi single et lite dytt i riktig retning. Derfor har vi laget en liste over aktiviteter som kan styrke parforholdet og føre til en vakkerkjærlighetshistorie, forklarer happns datingekspert Simone Quist Mathiesen.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

For å unngå at du går tom for inspirasjon i vinterkulda, gir happn deg listen over 10 ting du kan gjøre med Crushet ditt.

Bucket Listen – Aktiviteter som single må utføre med Crushet sitt i vinter:

 1. Gå på tur i skogen eller gå på langrennsski
 2. Finne et museum rundt et tema ingen av dere kjenner til, og utfordre seg selv til å lære noe
  nytt om det
 3. Dra til skøytebanen
 4. Organisere en bakekonkurranse
 5. Lage retten med den lengste oppskriften i kokeboka
 6. Ake på kjelke eller akebrett
 7. Melde seg på et kurs og lære noe nytt sammen
 8. Pusle et pusleslipp på 1000 brikker
 9. Se 3 skrekkfilmer
 10. Dra på ekskursjon med marshmallows og kakao i sekken
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.