Nå kommer disse nyhetene fra Fjordland i Bodø-butikkene

fjordland

Gjennom et spennende nytt samarbeid kan Fjordland nå tilby autentiske indiske retter, i tillegg til kjente og kjære norske hverdagsmiddager med ny vri.

Dessuten kommer Liberté yoghurt med pasjonsfrukt, og Yoplait Bringebærlimonade lanseres som helårsvariant.

Eksotisk og smaksrik mat er i vinden som aldri før, og spesielt indisk mat er i sterk vekst i Norge. Indisk mat er det nordmenn spiser 4. oftest etter tradisjonell norsk kost (Spisefakta, 2020). Fjordland har derfor startet et samarbeid med Masalamagic og den indiske kokken Niru Kumra. Resultatet er at Fjordland nå tilbyr autentisk indisk mat på en rask og enkelt måte, og er klare med to spennende indiske retter.

– Endelig kan Fjordland tilby det norske folk autentiske indiske retter, og de som er glad i indisk mat kan glede seg til å smake. Det er første gang Fjordland samarbeider med en indisk kokk, og vi er svært spente på hvordan den nye serien vil bli tatt imot, sier kategorisjef i Fjordland, Inger-Lise Bestum.

Les også:  PåPir biliotekbar: Bokslipp med Per Sundnes og Kate Ellen

Niru Kumra som Fjordland nå har samarbeidet med, er entusiastisk til samarbeidet med Fjordland.

– Jeg er meget fornøyd med å bringe to autentiske indiske middager til bords i samarbeid med Fjordland. De er Norges fremste på ferdigretter og samarbeidet er et ledd i Masalamagics visjon; «Indisk mat på norske fat», sier Niru Kumra.

Butter Chicken Masalamagic er en klassisk nord-indisk festrett som er godt kjent for det norske folk. Denne varianten inneholder kylling, blomkål, en kremet butter chickensaus og krydret basmatiris. Retten kommer i to separate kamre. Retten er ikke spesielt hot for den som er vant til indisk mat, og er merket med én chili.

Chicken Curry Masalamagic er en klassisk curry-rett med kylling, sopp, ris og currysaus med skikkelig trøkk. Denne river litt i ganen for den som setter pris på det, retten er merket med tre chili og kommer i en en-kammerskål.

Les også:  Ny trend i Norge: Black Friday erstattet av Black Week

Nordmenn elsker norsk tradisjonskost. Nå har Fjordland tatt frem en klassisk Jegergryte som er å finne eksklusivt i Coop-butikker.  Jegergryte i skål er en kremet og fyldig gryterett, inspirert av gryter med vilt. Den inneholder blant annet rotgrønnsaker, tyttebær, sopp, ris og stekt kjøttdeig, som sammen gir masse god smak. Jegergryte er en unik rett i ferdigmathyllen som har høy kjøpsinteresse i målgruppen, og kommer i en stor en-kammerskål.

Hver dag stiller vi oss det samme spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? Nå er det enklere å dele en Fjordland med «Fjordland 2 porsjoner».

Fjordland har blitt en klassiker blant nordmenn, både når man spiser alene og sammen med andre. Nå gjør vi det enda enklere for enda flere ved å tilby to porsjoner i en pakke. Det betyr mindre emballasje og færre poser å håndtere. Løsningen er også tilpasset de som ønsker seg flere porsjoner til en middag. Til glede for de med glutenintoleranse er våre 2-porsjons-produkter glutenfrie.

Les også:  Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 70% økning!

Fra før finner du Grove Kjøttkaker i denne serien, og nå utvider vi med nyheten Pølsestroganoff med potetstappe. Her får du norske pølser i en smaksrik stroganoffsaus med rikelig med grønnsaker som bønner, sjampinjong, paprika og løk. Retten kommer med potetstappe, og veier 810 gram.

Retten med Fiskekaker forsvant fra sortimentet i 2017, og siden den gang har forbrukerne etterspurt retten. Nå er den endelig tilbake, eksklusivt i Coop sine butikker. Retten består av to fiskekaker, en sprø og velsmakende råkostsalat av strimlet kål og gulrøtter, poteter og smeltet smør. Fiskekakene består av 65% fisk og retten inneholder 25% grønnsaker og er dermed en kilde til protein og jod. En god og velsmakende hverdagsmiddag!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.