I året som nettopp har gått gikk 3331 bedrifter konkurs og 1599 ble tvangsav-viklet av myndighetene. Samlet ga dette en nedgang i konkurser og tvangsavviklinger på 9,8 prosent sammenlignet med 2020. Over... Les mer »
I 2021 feiret jegerne og fiskerne 150-årsjubileum for sin organisasjon, og medlemmene strømmet til. Friluftsliv, jakt og fiske er populært som aldri før. Oppsummeringen av antall medlemskap i NJFF stanset på 116.120. Det... Les mer »
Ligger kalkunen fortsatt i fryseren, og det er kun timer til gjestene kommer? Det finnes alltid en løsning, og her får du rådene du trenger til å redde nyttårsaften. – For å... Les mer »
Nyt Norge er Norges mest kjente merkeordninger for mat og mer enn 9 av 10 mener merkeordningen er viktig. I fjor gikk Nyt Norge forbi Nøkkelhullet på kjennskap – på hele 93... Les mer »
Trodde du at akevitt til julematen hjalp på forbrenningen? At akevitt bedrer fordøyelsen når man spiser fet julemat er en velkjent påstand. Mytene om akevittens helsebringende egenskaper kommer fra gammelt av, da... Les mer »
Hva gjør vi om rørene sier STOPP? − Hvis ingen avløpsåpnere virker, så ringer du rørlegger for hjelp, sier Frank Olsen i Rørkjøp. Det skjer i tusenvis av hjem hver jul. Rørene... Les mer »
For andre år på rad møter vi julen med restriksjoner og delvis nedstegning. Ferske tall fra DNB avslører hvordan den nye virusvarianten har ført til en brå nedgang i nordmenns kortbruk i... Les mer »
Med et stort utvalg i butikken, melder det store spørsmålet seg: Skal jeg kjøpe røkt eller urøkt pinnekjøtt? Hva er egentlig best? På Vestlandet har man hatt tradisjon for å røyke kjøttet... Les mer »
Støre-regjeringens forslag til kompensasjons- og lønnsstøtteordninger fører til at hotellbransjen frykter permittering av tusenvis av ansatte få dager før jul. Forventningene til den lenge lovede lønnsstøtteordningen ble ikke innfridd for de store... Les mer »
Lurer du på hvordan du får svoren på juleribba sprø og lekker? Her får du de aller beste tipsene for en perfekt sprø svor. – Det første du skal gjøre er å... Les mer »