Thon Hotels utvider i Norge med nytt partnerhotell i Vesterålen

thon

Thon Partner Hotel Sortland i Vesterålen er nytt partnersamarbeid for Thon Hotels fra 1. mars 2023.

Det nye partnerhotellet åpner 1. mars 2023 og ligger på Sortland i hjertet av Vesterålen og Lofoten. Hotellet tilbyr både kurs/konferanse og tar imot ferie- og fritidsgjester. Det har 46 standard- og 20 superiorrom. Man kan også booke seg inn på «Gammelstua», et ekte fiskebondehus opprinnelig bygd i Vefsn i 1850 og fullt restaurert.

Les også:  Ekstra anløp av Skrova

– At Thon Hotels nå åpner nytt partnerhotell i Vesterålen, er en kjempegod nyhet til gjester som vil oppleve vakker natur i kombinasjon med rik kulturhistorie. Partnerskap er en viktig del av vekststrategien vår i Thon Hotels, sier Morten Thorvaldsen, som er konserndirektør for Thon Hotels.

Hotellets historie strekker seg tilbake til 1908, og det var på Sortland Hotell Knut Hamsun skrev sin berømte bok Den siste glæde i 1911-12. Hotellet har egen Hamsun-foaje med blant annet byste av Knut Hamsun laget av Nico Widerberg.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

Hotellet huser også Saabyes Bibliotek, der du kan finne alle verk utgitt av forfatteren Lars Saabye Christensen.

På det nye partnerhotellet kan man spise på restauranten Sult Grillhouse, og det finnes gratis parkering.

– Vi ser lyst på fremtiden og er veldig glade for at Sortland Hotell blir et Thon Partner Hotel, sier Espen Jacobsen, medeier av Sortland Hotell.

Det nye partnerhotellet har adressen Vesterålsgata 59, 8400 Sortland, og åpner som Thon Partner Hotel fra 1. mars 2023.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

Som Thon Partner kan gjester bestille hotellrom på nettsiden thonhotels.no og i mobilappen til Thon Hotels. Det er samme konsept og frokost som Thon Hotels og hotellet vil også inngå i lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.