Foto: Torstein Rasmussen

Uvær i nord: To nye farevarsel

Uværet som har vært den siste uken gir seg ikke med det første. Nå sender Meteorologisk institutt ut to oransje farevarsel i nord for onsdag, ifølge NRK. – Vi venter svært kraftige... Les mer »
nfk

Må prioritere linjekapasitet i Lofoten og Vesterålen

– Mangel på overføringskapasitet i linjenettet i Lofoten/Vesterålen kan på sikt bli en alvorlig hemsko for næringsliv og befolkning. Nå må Statnett prioritere utbygging i dette området av fylket vårt, sier fungerende  fylkesrådsleder... Les mer »
lofoten

Bygger bærekraftig reiseliv i Vesterålen

Fylkesrådet bevilger èn million kroner for å bygge ut sanitærløsninger i Vesterålen, inkludert Lødingen. – Bakgrunnen er økningen av turister til Vesterålen, som overgår dagens mottaksapparat og mottaksstruktur, sier fylkesråd for næring... Les mer »
møbelringen

Møbelringen inntar Vesterålen

Møbelringen åpner ny butikk i Vesterålen, midt mellom Harstad og Lofoten. – Vi vil gjøre det enklere for kundene å komme til oss, både med nettbutikk og flere fysiske butikker over hele... Les mer »
politibil

Gruppevoldtekten i Vesterålen: Ingen av de siktede innvandrerne anker fengsling

Ingen av de fire afganerne som er siktet for gruppevoldtekten i Sortland har anket fengslingen, til tross for at samtlige begjærte seg løslatt, og ingen har innrømmet straffskyld, melder Document. En småbarnsmor... Les mer »
the whale

– The Whale er verdens viktigste museumsprosjekt akkurat nå

Mandag 7. november deltok arkitekt Dorte Mandrup og Hanne Strager, utstillingssjef hos The Whale i Vesterålen som innledere under konferansen «The International Museum Construction Congress» hos Munch-museet i Oslo. Her ble The... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Voldtekten i Vesterålen: Alle siktede afghanere, offeret norsk småbarnsmor

De siktede for gruppevoldtekten i Vesterålen søndag «har tilhørighet i Nordland», ifølge politiet. Document kan nå avsløre at de har sterk tilhørighet et helt annet sted: Afghanistan. Nylig publiserte Bodøposten nyheten om... Les mer »
politiet

Fire menn siktet for voldtekt på Sortland: Politiet nekter å oppgi statsborgerskap

Fire menn er pågrepet og siktet for voldtekt på Sortland i Nordland. Politiet nekter å oppgi de siktedes statsborgerskap. – Det har ingen betydning for saken, sier politistasjonssjef Bjørn Følstad Larsen til... Les mer »
thon

Thon Hotels utvider i Norge med nytt partnerhotell i Vesterålen

Thon Partner Hotel Sortland i Vesterålen er nytt partnersamarbeid for Thon Hotels fra 1. mars 2023. Det nye partnerhotellet åpner 1. mars 2023 og ligger på Sortland i hjertet av Vesterålen og... Les mer »
nfk

Lofoten – Vesterålen får 389 000 kultur-kroner

– Det er ingen tvil om at kulturopplevelser binder sammen mennesker, og gir livene våre innhold. Fylkesrådet er opptatt av at kultur skal være tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor i fylket... Les mer »