Steddy er klar for Nord-Norge

steddy

Norges nye håndverkstjeneste, Steddy, lanseres i Lofoten, Vesterålen, Narvik, Bodø, Harstad og Tromsø.

– Nord-Norge har en stor andel boliger bygget i etterkrigstiden med behov for oppgradering av ulik art. Det er også mange hus hvor eierskifte vil skje fremover. Derfor er Nord-Norge et utrolig spennende område for oss. Til tross for en krevende markedssituasjon i Norge, så opplever vi stor interesse og et behov for rehabilitering og oppussing av boliger og hytter, sier Anne Linn Fjordholm, som er regionleder Nord hos Steddy.  

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Steddy samler de mest kvalitetsbevisste håndverksbedriftene i et felles kjedekonsept. Målet er å gi både håndverkere og kunder en enklere og mer oversiktlig oppussingsprosess. Steddy har utviklet en egen digital plattform hvor all kommunikasjon foregår – før, under og etter at prosjektet er ferdigstilt. 

Steddy samarbeider tett med XL-BYGG og Byggtorget, som i likhet med Steddy, er kjedekonsepter i Mestergruppen.

Arve Oldertrøen er bedriftsutvikler i XL-BYGG og forteller at Steddy gir en ekstra trygghet og merverdi til kunder. 

– Steddy gjør det trygt og enkelt å bygge på eller pusse opp. Tjenesten gir tett oppfølging av kunders oppussingsprosjekt og gir oss en trygghet på at kunden blir godt ivaretatt av kvalitetshåndverkere, sier Oldertrøen. 

Les også:  Buitink ny leder i Nordland SV

Opptatt av kvalitet 
– Oppussingsprosjekter kan gå galt når det gjelder mangelfull utførelse, budsjettsprekk eller at firmaet går konkurs før arbeidet er ferdig. I tiden vi er inne i, med høy inflasjon og rente, så er Steddy et trygt valg. Vi samarbeider kun med seriøse håndverksbedrifter og vi gir leveransegaranti på alt utført arbeid. Målet vårt er å gi kundene den beste opplevelsen i en uoversiktlig bransje, og bidra til at de kan ha lave skuldre gjennom hele oppussingsprosjektet, forteller Fjordholm.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Trenger flere håndverksbedrifter i nord 
– Vi har allerede fått med oss ti dyktige partnere i nord, men vi har plass til flere. Steddy jobber for å bli den foretrukne kjeden innen oppussing og renovering for privatkunder i Norge. Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med flere dyktige og profesjonelle håndverksbedrifter i nord, avslutter Anne Linn. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.