Norsk Rikstoto fikk utsettelse på spillgrenser

rikstoto hest trav

Norsk Rikstoto har søkt om å få en utsettelse i forhold til å implementere spill- og tapsgrenser for sine kunder. Søknaden er innvilget, og Rikstoto har nå fått en frist til 1. januar 2020 til å ha en ferdig løsning på plass.

Norsk Rikstoto er verdensledende hva gjelder ansvarlig spill på hest. Selskapet er i ferd med å bygge solid kompetanse på hvordan luke ut uheldig spilladferd og til å hjelpe kundene til å finne et fornuftig nivå for hvor mye man bør spille for. Likevel ønsker Norsk Rikstoto å få litt lengre tid før endelige totalgrenser blir implementert.

Les også:  Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

– Norsk Rikstoto har fremmet et løsningsforslag overfor Lotteritilsynet om at hver enkelt kunde skal kunne få en individuelt tilpasset totalgrense for spill på hest. Vi føler å være godt i gjenge med å få oversikt over kundegruppene våre, men utsettelsen gir oss arbeidsro til å få enda bedre kunnskap om våre kunder og deres spilladferd før vi innfører totalgrensene fra 1. januar 2020. Vi jobber etter malen; forebygge, oppdage og reagere. Det gjelder å finne et sikkerhetsnett for dem som ikke kan sette egne totalgrenser, sier Carl Fredrik Stenstrøm – kommersiell direktør i Norsk Rikstoto.

Les også:  Ni norske svømmere representerer Norge i EM

– Vi skal ha et nytt forslag til løsning 1. september 2019 – og med implementering 1. januar 2020. Vi trenger mer forskning på området, og vi trenger et bredere grunnlag for å fastsette grenseverdiene. Vi er allerede godt i gang med jobben og legger store ressurser i å gjøre jobben så profesjonelt og grundig som mulig, sier Stenstrøm.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.