virke

Virke forventer at regjeringen får reiselivet av pinebenken – Kritisk for Lofoten

Virke forventer at regjeringen under pressekonferansen kl. 10 mandag kommer med tiltak som sikrer hjelp og forutsigbarhet til bransjene som lever av å samle mennesker, som reiseliv, event, messer, kultur og servering.... Les mer »
geit

Geitebønder i Lofoten vant Nordnorsk økomatpris 2020

Nordnorsk økomatpris 2020 går til Marielle de Roos og Hugo Vink i Lofoten. Prisen er på 50.000 kroner og et diplom, opplyser Fylkesmannen i Nordland. Juryen mener at vinnerne er dyktige ambassadører... Les mer »
plast søppel

Strandryddeuka 2020 feires i Lofoten

I høst skal Hold Norge Rent ta igjen den tapte ryddesesongen og vårens ryddeaksjoner som pandemien satte stopper for. Nå er det tid for å rydde det som har kommet på avveie... Les mer »
politi

Væpnet politiaksjon i Lofoten: To arrestert i vold- og trusselsak

Politiet har i forbindelse med etterforskning av en vold- og trusselsak pågrepet to menn i 20-årene i Kabelvåg i Lofoten. Arrestasjonen skjedde natt til fredag, i 24-tiden. Begge gjerningsmennene er kjent av... Les mer »
covid 19 virus

Opphever corona-karantene i Vestvågøy

Opp mot 4000 personer ble nylig bedt om å gå i karantene etter smitteutbrudd i Vestvågøy i Lofoten. Skoler og barnehage skulle også stenges. Nå opphever Vestvågøy kommune den generelle karantenen med... Les mer »
lege

Koronavirus og karantene i Vestvågøy i Lofoten

3.000-4.000 innbyggere i Vestvågøy kommune i Lofoten har fått beskjed om å gå i selvpålagt karantene etter at det ble påvist fem nye koronatilfeller i kommunen, ifølge Document. Kommunen har stengt tre... Les mer »
sykehus doktor

Over 25 i karantene etter fest i Lofoten

Kommuneoverlegen i Vestvågøy har satt flere personer i karantene etter at ytterligere en person er smittet med covid-19 mandag, ifølge Lofotposten. Det er allerede flere positive tester knytta til en vennegjeng som var... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatministeren til Lofotseminaret 12. august

Onsdag 12. august holder fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen åpningsforedraget på Lofotseminaret i Mortsund i Lofoten. – Havbruksnæringen har som alle andre næringer blitt og er berørt av koronasituasjonen. Samtidig har... Les mer »
svolvær

Norgesferie til tross: Lofoten smittefri i sommer

Lofoten har fått rekordmange turister denne sommeren. Til tross for tusenvis av ferierende nordmenn og utlendinger har turistregionen i nord klart å holde seg smittefri, opplyser NRK. – Med tanke på hvor... Les mer »
norgesgruppen

NorgesGruppen på leting etter matskatter i Vesterålen

NorgesGruppens satsing på lokalmat fortsetter ufortrødent. Denne uken er konsernsjef Runar Hollevik og lokalmatansvarlig Eivind Haalien på leting etter spennende lokalmatprodusenter i Vesterålen og Lofoten til sine butikker. De siste årene har... Les mer »