mat pleie sykehus

Kommune i Lofoten gir sykepleiere opptil 40.000 mer i lønn

Lønnsnivået til sykepleiere har vært diskutert i lang tid, men Vestvågøy kommune har selv sørget for lønnsøkning for sine sykepleiere, opplyser NRK. – Avtalen innebærer at for de fleste som er ansatt... Les mer »
sea king

Kvinne omkommet etter fallulykke i Moskenes

Det ble søndag kveld iverksatt en leteaksjon i Moskenes i Lofoten etter at en kvinne i 20 årene ikke var kommet på jobb. Ut fra terrenget ble det søkt ved hjelp av... Les mer »
statsforvalteren i nordland

Stort behov for flere verger i Nordland

Statsforvalteren i Nordland har et stort behov for verger i fylket. Det gjelder særlig for kommunene i Vesterålen, Vest-Lofoten, Salten unntatt Bodø, og kommunene Brønnøy, Hattfjelldal, Hemnes og Herøy. De fleste verger... Les mer »
politi

Fest gikk over styr i Lofoten

Politiet rapporterer at en politipatrulje har opprettet anmeldelse etter at personer på fest i Sørvågen i Lofoten har laget bål og fyrt på blant annet madrasser og spraybokser. Deltakere også fått muntlig... Les mer »
lofoten strand

Opphever allemannsretten – Vil bøtelegge teltturister i Nord-Norge

Med årene har det kommet flere til Lofoten og Vestlandet for å feriere i telt. Nå innfører flere steder i Nord-Norge og Vestlandet innfører teltforbud. De mener at allemannsretten ikke er laget... Les mer »
statens vegvesen

Nå åpnes Moskenes servicebygg i Lofoten

Moskenes fergeleie har stor trafikk og tidvis lang ventetid på neste avgang til Bodø. Nå har Statens vegvesen i regi av Nasjonale turistveger og med finansielt bidrag fra Nordland fylkeskommune tilført stedet et nytt... Les mer »
sea king

Kvinne død etter fallulykke i Lofoten

En kvinne i 60-årene er bekreftet omkommet etter en fallulykke ved Higravtindan i Lofoten. Hun var deltager i et turfølge på 10 personer, ifølge NRK. Kriseteamet i Vågan kommune er engasjert og... Les mer »
svolvær

Lofotrådet med som klimapartner

Nordland fylkeskommune og Lofotrådet har undertegnet en avtale, der Lofotrådet går inn i klimapartnernettverket i Nordland, opplyser Nordland fylkeskommune. Målet til klimapartnernettverket er enkelt – å redusere klimagassutslipp og stimulere til grønn... Les mer »
politi

En person knivstukket i Bøstad i Lofoten

En person er knivstukket flere ganger i ryggen natt til mandag 17. mai i Bøstad på Vestvågøya i Vestvågøy kommune i Lofoten. Fornærmede er overtatt av helsevesenet og fraktet akuttmottaket. Politiet har... Les mer »
ferge

LESERINNLEGG: Fergeprisene fra Bodø må kuttes!

Dagens overprising må bringes til en slutt, når man ser på fergeprisene så skjønner man at noe er totalt feil. Av Geir Hanssen, stortingskandidat, Demokratene Innlandet Hvordan kan det ha seg at... Les mer »