Statens vegvesen

Hydrogenferja mellom Bodø og Lofoten lyses ut

Statens vegvesen lytter til ferjenæringen når fremdriftsplanen for anskaffelse av hydrogenferja mellom Bodø og Lofoten lyses ut. Det blir fortsatt 85 prosent hydrogen, men det blir mer tid til forberedelser og mindre... Les mer »
Captain Sukram

Lofotværingen Captain Sukram slipper album med bodøværinger

Markus Dvergastein (aka. Captain Sukram) har blitt Lofotværing og slipper albumet «Pillowtalk & Sundowns» sammen med to bodøværinger. Captain Sukram vokste opp i hardcore-miljøet i Sandnes på 2000-tallet. Han fant sin vei... Les mer »
pr-o

Verdens største spillselskap hyller Lofoten: – Verdens vakreste gaming-opplevelse

I disse dager lanseres det kritikerroste og verdenskjente dataspillet Assassin’s Creed: Valhalla. Norsk historie og natur står sentralt i spillet, noe Ubisoft nå formidler gjennom en svært spektakulær hyllest. Det nylanserte og... Les mer »
lofoten reine

Lofoten godkjent som bærekraftig reisemål

Innovasjon Norge har tildelt Lofoten Merket for bærekraftig reisemål. I en tid med dramatiske endringer for reiselivsnæringen fortsetter flere reisemål med langsiktig arbeid for økt bærekraft. – Vi gratulerer Lofoten med Merket... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke ved Lofotsentret – En person skadet

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke ved Lofotsentret mandag i 9-tiden. Utrykningsenheter rykket ut til ulykkesstedet. Brannvesenet ankom ulykkesstedet. To biler skal ha kollidert i en rundkjøring. En person har personskader,... Les mer »
fly reise ferie

Samferdselsdepartementet: – Færre flyvninger i Lofoten og Helgeland

For å tilpasse tilbudet til etterspørselen vil det fra 1. desember være noen færre flygninger på enkelte regionale ruter. Dette vil gjelde noen ruter i Lofoten, på Helgeland, i Trøndelag og på... Les mer »
virke

Virke forventer at regjeringen får reiselivet av pinebenken – Kritisk for Lofoten

Virke forventer at regjeringen under pressekonferansen kl. 10 mandag kommer med tiltak som sikrer hjelp og forutsigbarhet til bransjene som lever av å samle mennesker, som reiseliv, event, messer, kultur og servering.... Les mer »
geit

Geitebønder i Lofoten vant Nordnorsk økomatpris 2020

Nordnorsk økomatpris 2020 går til Marielle de Roos og Hugo Vink i Lofoten. Prisen er på 50.000 kroner og et diplom, opplyser Fylkesmannen i Nordland. Juryen mener at vinnerne er dyktige ambassadører... Les mer »
plast søppel

Strandryddeuka 2020 feires i Lofoten

I høst skal Hold Norge Rent ta igjen den tapte ryddesesongen og vårens ryddeaksjoner som pandemien satte stopper for. Nå er det tid for å rydde det som har kommet på avveie... Les mer »
politi

Væpnet politiaksjon i Lofoten: To arrestert i vold- og trusselsak

Politiet har i forbindelse med etterforskning av en vold- og trusselsak pågrepet to menn i 20-årene i Kabelvåg i Lofoten. Arrestasjonen skjedde natt til fredag, i 24-tiden. Begge gjerningsmennene er kjent av... Les mer »