Arctic Freeride Event på Sinus fredag

dnt bodø

Skiglede kommer definitivt til å stå i sentrum når DNT fjellsport Bodø inviterer til en helaften på Sinus førstkommende fredag, bedre kjent som Arctic Freeride Event.

Lokale skifilmer skal vises fram, og i tillegg har de hentet inn Linn Cecilie Mæhlum, et fyrverkeri av en dame som står over gjennomsnittet mye ski, og driver med blant annet filmproduksjon. 

Det begynner å bli en tradisjon med kick-off av skisesongen mens vi venter på at den kalde fine tida skal slå skikkelig til, og i år er intet unntak. Det har kommet inn en god del filmer fra lokale aktører, og det er jo ekstra morsomt å se filmer fra områder man kan kanskje har kjørt ski i selv. Kvaliteten er god, og det vil nok krible litt ekstra i beina etter å komme i gang med skisesongen mens bildene ruller over skjermen.

Les også:  Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

Fyller man inn kulissene med den rå naturen vi omgir oss med her nord, vet vi at vi virkelig har noe å glede oss til på fredagskvelden! 

Det er ikke bare lokale skifilmer som vil bli vist fram på Sinus fredags kveld. Linn Cecilie Mæhlum kommer til å ha med seg både bilder og film fra sin varierte historie. Hun drev med alpint i mange år, og når racingskiene ble lagt på hylla begynte hun å konkurrere i Norway Freeride series, og i Freeride World Qualifiers. De siste årene har det gått mye i film- og fotoprosjekter, og hun har blant annet vært med i skifilmen Supervention II, i 2016. 

Ikke nok med det, hun er også skiinstruktør, organiserer sykkel- og surfecamper, driver kunstgalleri, og er daglig leder for Ivrig. Ivrig er ifølge dem selv «en gjeng med jenter som elsker å ha det gøy – enten det er gjennom sykling, surfing, klatring eller skri og snowboard». 

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

Hun og Anja Alme Gardli startet opp Ivrig i 2015 med den første skicampen for jenter, og har de senere årene arrangert mange camper rundt omkring. Som jenter i relativt mannsdominerte sporter, ønsket de å få flere jenter inn i miljøet, og med suksessen de har hatt med Ivrigcampene viser at de traff et behov hos mange. Vi tipper det blir inspirasjon av høyeste grad å høre hva Linn Cecilie har å si, hun er et fyrverkeri av en dame, som stort sett alltid smiler eller ler!

Det er uansett rimelige billetter denne kvelden, men er du medlem i DNT er det i tillegg halv pris (100/50 kr). Vi ønsker å ha et arrangement der alle kan ha mulighet til å delta, og i år har vi også åpnet for at de under 18 år også kan være med. Skimiljøet er stadig i vekst, så vi ønsker å favne alle, og mesaninen på Sinus vil bli forbeholdt de under 18 denne kvelden. 

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

Som vanlig har fjellsportgruppa gjort en stor jobb i å skaffe sponsorer og premier til denne kvelden. Både beste film og biler får finfine premier, og det blir trukket ut tilfeldig blant publikum.

Her snakker vi blant annet tursekker, telt, heiskort og klippekort på klatring i Mørkvedhallen, så det kan bli en innbringende kveld hvis du er heldig. Forhåndssalget av billetter er godt i gang via Stormens sider, og man kan selvsagt også kjøpe billett i døra fra kl 19.30 på fredag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.