Verdens største reiselivsmagasin anbefaler Trondheim og Britannia Hotel

trondheim

I en tre sider stor reportasje beskrives Britannia Hotel og Trondheim i panegyriske ordelag av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure, som har nærmere fem millioner lesere verden over.

På coveret til Travel+Leisure, under tittelen Where to Go Now 2020, har Trondheim selskap med Victoria Falls, Patagonia, Dolomittene, Jalisco, Kuala Lumpur, Taos, Kyoto og Salzburg.

Byen beskrives som eventyrlig vakker med restauranter og sjømat i verdensklasse. Det amerikanske magasinet trekker også frem nyrenoverte Britannia Hotel og flere av spisestedene på hotellet.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

Speilsalen hadde knapt vært åpen i seks uker da T+L var på besøk, men imponerte likevel stort. Det gjorde også Vinbaren med sine 10.000 flasker, frokosten i Palmehaven, det franske kjøkken i Brasseriet, og ikke minst restaureringen av hele ærverdige Britannia Hotel. T+L skryter også av andre restauranter i byen, To Rom og Kjøkken og Bula, og ikke minst Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro med sin Lykkens Portal.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Hotelldirektør Mikael Forselius er svært glad for omtalen og ser frem til å ønske enda flere internasjonale gjester velkommen til Trondheim og Britannia Hotel i tiden fremover.

– Vi har en visjon om at vårt hotell skal være et reisemål i seg selv og en ambisjon om å tiltrekke oss en større andel av internasjonale gjester i årene fremover. Da er artikler og anerkjennelse fra de viktigste reisemagasinene i verden avgjørende for å lykkes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.